Spuistraat 62 2511 BE Den Haag

€ 7.750 /mnd

Omschrijving

Winkelruimte te huur van circa 101 m² BVO op de begane grond gelegen in de Haagse Spuistraat. De winkelruimte is gelegen in het kernwinkelgebied van Den Haag: de Spuistraat is een van de belangrijkste Haagse winkelstraten en een absolute A1 locatie.

In de Spuistraat is een bijzondere mix aan internationale en landelijke (winkel)ketens gevestigd. In de directe omgeving zijn gelegen Burger King, Bram Ladage, Game Mania, Gents, Mango, Holland & Barrett en Perry Sport. In de nabije omgeving bevinden zich onder andere Primark, De Bijenkorf en Starbucks. Het Plein met diverse horecagelegenheden ligt op loopafstand. Het kernwinkelgebied van Den Haag kenmerkt zich door de afwisseling tussen winkelen en horeca.

Adres
Spuistraat 62, 2511 BE Den Haag.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het pand is goed. Het pand is gelegen in een wandelgebied, met omliggend de voor auto’s toegankelijke centrumring.

Ook met het openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend. De treinstations Den Haag Centraal en Holland Spoor bevinden zich in de nabijheid en zijn met tram 1, 2, 3, 4, 6 en 16 en bus 22 en 24 in korte tijd bereikbaar.

Parkeren
Het pand beschikt niet over een eigen parkeergelegenheid. In de directe omgeving is betaald parkeren mogelijk in meerdere parkeergarages, waaronder Grote Markt, Museumkwartier, Plein en Stadhuis.

Vloeroppervlak
Circa 101 m² BVO winkelruimte en secundaire ruimte, gelegen op de begane grond.

Frontbreedte
Circa 5 meter.

Gebruik
Het gehuurde mag worden gebruikt als winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW. ‘Horeca 1’ is bespreekbaar.

Huurprijs
€ 7.750,- per maand, te vermeerderen met BTW.

BTW
Verhuurder zal opteren voor een met BTW belaste verhuur, huurder verleent hiertoe zijn medewerking.
Huurder verklaart het gehuurde gedurende de volledige duur van de huurovereenkomst blijvend voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage te gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder niet (meer) voldoet aan de criteria voor een met BTW belaste huurprijs of het optieverzoek door de inspecteur der belastingen niet wordt ingewilligd of wordt ingetrokken zal het gehele door verhuurder te lijden financiële nadeel door huurder worden gecompenseerd, overeenkomstig ter zake in de huurovereenkomst op te nemen bijzondere bepalingen.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.

Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder dient voor eigen rekening en risico overeenkomsten te sluiten met de desbetreffende (nuts)bedrijven.

Bijdrage BIZ
Zie voor meer informatie: denhaag.nl/nl/in-de-stad/ondernemen/bedrijveninvesteringszone-biz.htm

Betalingen
Per kalenderkwartaal vooruit.

Opleveringsniveau / Staat van verhuur
Het pand wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met de volgende voorzieningen:
- Pantry
- Sanitaire voorzieningen
- Rolluik
- Airco-unit
- Cv-installatie
- Luchtgordijn
- Plafondafwerking met verlichtingsarmaturen.

Verhuur van het pand geschiedt op casco basis.

Huurtermijn
5 jaar + verlengingsperiodes van steeds 5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Zekerheidsstelling
Onvoorwaardelijke bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW. Afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidsstelling aanvullende voorwaarden stellen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder.

Energielabel
A.

Vloerbelasting
Maximale vloerbelasting is niet meer dan constructief toegestaan.

Courtage
Mocht door bemiddeling van Local Joe een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Informatie
Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:

Local Joe, telefoonnummer: +31 (0) 85 30 33 485 of via het contactformulier.

Disclaimer
Deze objectinformatie is met zorg samengesteld. Aan de verstrekte gegevens kan echter geen enkel recht worden ontleend en voor de juistheid ervan sluiten wij aansprakelijkheid uit. Deze objectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 7.750 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Horeca
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982

Oppervlakten

Oppervlakte
101 m²
Verkoopvloeroppervlakte
101 m²
Breedte gevel
5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Spuistraat 62

€ 7.750 /mnd