Facts & figures

 
1
Funda in business is de verbinder in de commerciële vastgoedmarkt. Het platform verbindt niet alleen vraag en aanbod, het verbindt de grootste verzameling aanbod van Nederland met de meeste zoekers. Van tientallen vierkante meters tot gehele ontwikkelingen, in alle sectoren, alle regio’s.

2
Funda in business kent de kracht van de vastgoedprofessional. Vanuit onze rol als het grootste platform voor commercieel vastgoed, als de onbetwiste nummer 1, communiceren wij het belang van alle spelers in de markt. Van ontwikkelaar, de eindgebruiker, de vastgoedprofessional in het algemeen, en de makelaar in het bijzonder.

3
Funda in business brengt data samen. De commerciële vastgoedmarkt is gefocust op de toekomst. Het verzamelen van informatie, rondom projecten en transacties, vanuit algemene bronnen en rondom zoekers, gebeurt overal. Maar nergens komt zo veel data samen. En funda in business kent de zoeker als geen ander.

4
Funda in business bundelt kennis. Voor zowel de eindgebruiker als de vastgoedprofessional aan de vraag- en aanbodzijde brengen wij achtergronden en visie van waarde. Omdat kennis delen de markt transparant en sneller maakt. En omdat kennis de waarde van echte expertise laat zien. Uw expertise. 

Daarom komt de markt samen bij funda in business
✓ 647.000 bezoekers per maand*
✓ 1,6 miljoen bekeken objecten per maand
✓ 72% merkbekendheid
✓ 1940 aangesloten bedrijfsmakelaars
✓ 18.000 objecten

* Met het oog op artikel 24 lid 2 van de Europese Verordening 2022/2065 (digitaledienstenverordening) is het gemiddelde aantal maandelijkse actieve gebruikers van onze dienst over de afgelopen zes maanden [647.000].