Eerste Van Swindenstraat 28 H 1093 GD Amsterdam

€ 3.600 /mnd

Omschrijving

Op toplocatie in stadsdeel Oost, kruisend met de Dappermarkt bieden wij een fraaie winkelruimte aan gelegen aan de Eerste van Swindenstraat. Dankzij de grote raampartij heeft de plint een overvloed aan daglicht en een hoge attentiewaarde en is gesitueerd tegenover de Albert Heijn en naast de Ekoplaza. De Dapperbuurt staat bekend om haar diversiteit aan winkelaanbod. In de nabije omgeving bevinden zich onder andere de Dappermarkt, het tropenmuseum, Lidl, T-Mobile en het Oosterpark. De winkelruimte beschikt over een riante souterrain van maar liefst 91m² v.v.o. met volledige stahoogte. Het souterrain is bereikbaar door middel van een brede monumentale trap en verleend zich uitstekend als opslag, werkplaats, verkoop en werkplaats ruimte. De staat van oplevering is in overleg bespreekbaar.

Bijzonderheden:
- Fraaie raampartij;
- Tegenover Albert Heijn;
- Riant souterrain van 91 m² v.v.o.;
- Kruisend met de welbekende Dappermarkt.

OPPERVLAKTE
De ruimte is in totaal 173 m² v.v.o. en als volgt verdeeld:
- begane grond: 82 m² v.v.o.
- Souterrain: 91 m² v.v.o.

OPLEVERINGSNIVEAU
In overleg.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed. Op loopafstand bevinden zich Station Muiderpoort evenals diverse haltes van tramlijnen 1, 3, 14 en 19. Ook met de auto is de Eerste van Swindenstraat goed te bereiken via de Ringweg A10 (afslagen S-100 t/m S-114) als ook vanuit Amsterdam-Noord via de IJtunnel.

PARKEREN
In de nabijheid is voldoende betaalde parkeermogelijkheden. Eventuele vergunningaanvraag kunt u informeren bij de gemeente Amsterdam.

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan "Dapperbuurt" geldt op deze locatie de bestemming “centrumvoorzieningen”. De ruimte is daarmee bestemd om te worden gebruikt ten behoeve van onder andere Detailhandel.
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen.

LOCATIE
De winkel ligt op een populaire en centrale plek in Amsterdam Oost, een levendige stadsdeel met een breed aanbod aan winkels, horeca en voorzieningen in Amsterdam Oost. De Eerste van Swindenstraat kruist de Dapperstraat, waar 6-dagen in de week de Dappermarkt wordt gehouden en gaat over in de populaire Javastraat.

SERVICEKOSTEN
In nader overleg vast te stellen.

OPLEVERING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

BIJZONDERHEDEN
Gunning verhuurder voorbehouden.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.600 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1891

Oppervlakten

Oppervlakte
173 m²
Verkoopvloeroppervlakte
173 m²
Breedte gevel
3 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Eerste Van Swindenstraat 28 H

€ 3.600 /mnd