Leusderweg 93 3818 AA Amersfoort

€ 40.000 /jr

Omschrijving

ZEER REPRESENTATIEVE WINKELRUIMTE OP ZICHTLOCATIE MET EEN FRONTBREEDTE VAN CA. 9 METER

OMSCHRIJVING
In het Leusderkwartier in Amersfoort-Zuid ligt dit strak afgewerkte winkelpand. De Leusderweg is niet alleen de drukste winkelstraat van dit gebied, maar ook nog eens een belangrijke aanrijroute naar Amersfoort. Het pand ligt op een prima zicht locatie heeft een frontbreedte van ca. 9 meter. Het pand is zowel zeer geschikt als winkel met een mooie grote etalage, maar zeker ook als kantoor. In verband met voorgenomen herontwikkeling betreft het een tijdelijke huursituatie tot en met 30 september 2025 eventueel verlengbaar met drie maanden.

Het pand is voorzien van airco, pantry, toilet, daklicht, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen en systeemwanden. Tevens beschikt het pand over een achteringang en een fietsenstalling aan de achterzijde. Buren zijn Etos, Blokker, Wibra, Pearle, Kruidvat de Albert Heijn zit op ca. 100 m van de winkelruimte.

LOCATIE
Het Leusderkwartier is een mooie oude wijk met veel verschillende bouwstijlen. De wijk is al voor de Tweede Wereldoorlog gebouwd, maar nog steeds volop in ontwikkeling. Het is een gezellige mix van knusse eengezinswoningen en appartementencomplexen. Aan de rand van de wijk ligt de Leusderweg, een levendige winkelstraat met een ruime keuze aan winkels voor diverse boodschappen. De winkelruimte is gelegen op een prima zicht locatie.

BEREIKBAARHEID
De winkelruimte is uitstekend bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met eigen vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving en voor de deur. Vanuit de wijk zijn er meerdere mogelijkheden om op de A28 te komen. De Amersfoortse binnenstad ligt op 10 minuten fietsen. De Leusderweg is één van de aanrijroutes van Amersfoort.

VLOEROPPERVLAK
Het verkoopvloeroppervlak bedraagt ca. 259 m². Het object is conform NEN 2580 gemeten.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte is voorzien van airco, verwarming, pantry, toilet, daklicht, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen en systeemwanden. Deze installaties en inrichting worden 1-malig om niet aan de huurder ter beschikking gesteld.

PARKEREN
De winkel is uitstekend te bereiken met eigen vervoer. De Leusderweg is voor autoverkeer toegankelijk en er kan zonder betaling voor de deur geparkeerd worden.

ENERGIELABEL
Het pand heeft energielabel A geldig tot 29 juni 2026

HUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt € 40.000,- per jaar excl. BTW.

HUURBETALING
Per kwartaal vooruit.

HUUR- EN VERLENGINGSTERMIJN
Het betreft een tijdelijke huursituatie tot en met 30 september 2025, eventueel is verlenging met drie maanden bespreekbaar.

HUURGARANTIE
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de BTW.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
Huurder sluit voor eigen rekening en risico contracten af met nutsbedrijven.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model oktober 2022 (winkelruimte).

AANVAARDING
In overleg.

GOEDKEURING
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 40.000 per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
259 m²
Verkoopvloeroppervlakte
259 m²
Breedte gevel
9 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A 0,97

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Leusderweg 93

€ 40.000 /jr