Waalhaven Z.z. 21 3089 JH Rotterdam

€ 179 /m²/jaar

Omschrijving

TE HUUR
Dit representatieve kantoorgebouw, genaamd ''Port City I'' maakt onderdeel uit van de kantorenlocatie ''PortCity'', welke is ontwikkeld op een gedempt deel van de Waalhaven. Het dek van dit kantorengebouw biedt een fantastisch panorama over de haven en biedt de mogelijkheid om gemeenschappelijk gebruik te maken van een zeer uitgebreid en professioneel dienstenpakket met o.a. een receptie, een restaurant, verschillende vergaderfaciliteiten en ICT diensten. Het kantorengebouw bestaat uit totaal ca. 7.650 m² kantoorruimte, verdeeld over een souterrain, begane grond en acht verdiepingen.

BEREIKBAARHEID
Bovengenoemd kantoorgebouw is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer door de ligging op korte termijn afstand van zowel de Maastunnel als de rijksweg A15, die onderdeel uitmaakt van de ring rond Rotterdam. Tevens is de bereikbaarheid met openbaar vervoer gewaarborgd door middel van een buslijn van en naar de nabijgelegen metrostations.

VLOEROPPERVLAKTE
Diverse units beschikbaar vanaf ca. 190 m² tot totaal ca. 1.971 m².

VOORZIENINGEN
Het gebouw wordt opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
- Hoofdentree met tourniquet;
- Intercom installaties;
- Verzorgde toiletgroepen per verdieping;
- Schoonmaakkast per bouwlaag;
- Aan- en afvoer op beide vleugels ten behoeve van pantry;
- Verlaagd systeemplafond inclusief TL-inbouwarmaturen;
- Hoogwaardige klimaatinstallatie voor verwarming, ventilatie en koeling;
- Te openen ramen;
- Energiezuinige basisverlichting;
- Wandkabelgoten voorzien van bekabelingen;
- Liftinstallaties;
- Gecompartimenteerde kabelgoten voorzien van WCD’s en elektrabekabeling, bestemd voor de aanleg van data- en telefoonbekabeling;
- Cat. 6a databekabeling (€ 3,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW);
- Fietsenstalling;
- Afgebakend exclusief deel van de parkeergarage.

OVERIGE VOORZIENINGEN
De volgende voorzieningen zijn voor zowel huurders als "niet-huurders" additioneel te huur:
- Boardroom (per dagdeel van 4 uur: € 500,-- te vermeerderen met BTW);
- Multimediaruimte (per dagdeel van 4 uur: € 350,-- te vermeerderen met BTW);
- Vergaderruimten (per dagdeel van 4 uur: € 250,-- te vermeerderen met BTW).

RESTAURANT
Er zijn uitgebreide cateringfaciliteiten in het kantoorgebouw op de begane grond. Hiervoor is een vaste vergoeding verschuldigd van € 29,-- per persoon per maand.

HUURPRIJS
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 179,-- per m² per jaar. Genoemde prijs dient te worden vermeerderd met BTW.

PARKEREN
De geldende parkeernorm bedraagt: 1:35 m² v.v.o
In totaal zijn er ca. 250 parkeerplaatsen in de parkeerkelder. De kosten voor een persoonlijke parkeerplaats bedragen ca. € 1.250,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Verrekenbaar voorschot servicekosten (incl. gas- en elektraverbruik) : € 39,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
In overleg.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW dienen per kwartaal vooruit te worden betaald.

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter zekerheidstelling van de nakoming van de huurverplichting wordt een bankgarantie dan wel waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Waalhaven Z.z. 21" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
Volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 vastgesteld en op 17-2-2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/21 en gepubliceerd op de website enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel
vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 179 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 39 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
1.971 m² (in units vanaf 190 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A 0,80

Omgeving

Ligging
Kantorenpark

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Waalhaven Z.z. 21

€ 179 /m²/jaar