Tielweg 3 2803 PK Gouda

€ 700 /mnd
Blikvanger Een vernieuwd eigentijds kantoorconcept

Omschrijving

Object: EEN VERNIEUWD KANTOORCONCEPT. DE VERSPREIDING VAN HET COVID-19 VIRUS WORDT ZOVEEL MOGELIJK VOORKOMEN DOOR AANGEPASTE LUCHTBEHANDELING EN KOELING.
Ervaar het nieuwe werken op Tielweg 3! Dit kantoorgebouw is volledig getransformeerd waarbij er een combinatie is gemaakt van vernieuwende architectuur en moderne technieken en IT faciliteiten.
Aanvullend een fantastische lounge area met onder meer de ‘living room’ voor informeel overleg en de ‘Green room’ (vergaderruimte ‘de kas’), waarbij u binnen in het echte groen het buitengevoel krijgt. En niet te vergeten de ‘Travel room’ voor grotere groepen. Naast vergaderen kunt u deze ruimtes ook reserveren voor uw borrel, bijeenkomst of lunch. Iedere kantoorruimte is voorzien van vloerverwarming/vloerkoeling en daglicht gestuurde verlichting. Ook beschikt iedere ruimte over aanvullende koeling! Zowel daglicht als aanvullende koeling kunt u regelen via een smartphone of tablet. Uw bezoekers worden bij binnentreden ontvangen door een hostess in de centrale meet & greet area.

Beschikbaarheid en huurprijzen per maand, all-in (excl. BTW):
Office 1.01: 2-3 sta/zit werkplekken 30,6 m², € 700,-
Office 1.02: 2-3 sta/zit werkplekken 30,9 m², € 700,-
Office 1.03: 2-3 sta/zit werkplakken 34,7 m², € 750,-
Office 1.04: 2-3 sta/zit werkplekken 34,7 m², € 750,-
Office 1.05: 2-3 sta/zit werkplekken 32,8 m², € 700,-
Office 1.06: 2-6 sta/zit werkplekken 53,6 m², € 900,-
Office 1.07: 6-9 sta/zit werkplekken 80,5 m², VERHUURD
Office 1.08: 4-6 sta/zit werkplekken 58,1 m², VERHUURD
Office 1.09: 4-6 sta/zit werkplekken 54,4 m², VERHUURD
Office 1.10: 2-3 sta/zit werkplekken 32,3 m², € 700,-
"Travel" room: maximaal 16 zitplaatsen
"Green" room: maximaal 6 zitplaatsen

Bovengenoemde prijzen zijn incl. servicekosten en excl. parkeerplaats.

Prijzen voor het leveren van een zit/sta bureau + bureaustoel: € 25,- exclusief BTW per maand per werkplek. Dit bedrag komt extra boven op de standaard huur

iZone Office Concept
Hoe gaat die nieuwe manier van werken er dan uitzien?
iZone Office is een concept wat bedacht is door Ericis Design & Property Transformers. Zij denken hiermee een antwoord te kunnen geven op de behoefte om toch zoveel mogelijk mensen op kantoor te kunnen laten werken onder de nieuwe omstandigheden die de 1,5 meter economie nu van ons vraagt. De focus was voor ons: Hoe kan je de bezettingsgraad van een werkvloer zoveel mogelijk intact houden, vanuit daar zijn zij gaan werken met dit als resultaat.

Uw kantoor conform RIVM | Afstand houden op kantoor.

Groenverklaring: project GouweZone is door Agentschap NL uitgeroepen tot een van de duurzaamste panden van Nederland en heeft hiervoor de prestigieuze Groenverklaring voor zeer duurzame utiliteitsbouw ontvangen.

Parkeervoorziening: ruime parkeervoorzieningen (norm 1:35). De beveiligde parkeergarage is afgesloten door middel van een slagboom. Tevens zijn er oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig (vanaf augustus 2020). Parkeerplaats: € 100,- per maand per plaats.

Locatie/bereikbaarheid: het kantoorgebouw is gesitueerd op bedrijventerrein Goudse Poort, een bijzonder goede ligging in de Randstad.
- centrale ligging t.o.v. grote steden zoals Den Haag, Utrecht en Rotterdam
- 1 minuut vanaf de afrit Gouda A12/A20
- goede verbinding met het openbaar vervoer middels bussen richting het Intercitystation Gouda.

Opleveringsniveau (algemeen): een moderne, industriële Look & Feel met veel gebruik van glas maakt deze ruimte toegankelijk en eigentijds, ruimtelijk & transparant. De koffiecorner bevat een selfserviceruimte met koffie- en theevoorzieningen ten behoeve van de begane grond. Uw bezoekers worden ontvangen door een hostess en indien wenselijk doorverwezen naar uw eigen ruimte of naar een van de vergaderruimtes. Op de begane grond zijn er twee bijzondere meeting rooms aanwezig, de ‘Travel’ en ‘Green’ room met ieder een unieke Look & Feel voorzien van tv-scherm en audio voor presentaties.

Opleveringsniveau van de kantoren:
- in de kantoren is een wit uitneembaar akoestisch systeemplafond aangebracht.
- de kantoren zijn voorzien van daglicht gestuurde LED verlichting. De verlichting wordt door middel van aanwezigheidssensoren en daglichtregeling (armaturen raamzijde) automatisch bediend. Bediening is ook mogelijk via smartphone en tablet.
- verwarming en koeling in de kantoren vindt plaats door middel van vloerverwarming/koeling en een additionele airco unit.
- ramen kunnen geopend worden.
- een aantal kantoren zijn voorzien van een tv-scherm en/of de benodigde voorzieningen hiervoor.

Energielabel: het gebouw beschikt over een A-label.

IT: in overleg kunnen wij oplossingen voor uw Internet en Telefonie aandragen.

Aanvaarding: in overleg.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van TIELWEG 3 te GOUDA. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 700 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
31 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
5 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op 1000 m tot 1500 m, ontspanning op 1000 m tot 1500 m, restaurant op 1000 m tot 1500 m en winkel op 1000 m tot 1500 m

NVM makelaar

Van Herk Bedrijfsmakelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0182 577700

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Tielweg 3

€ 700 /mnd