De Witbogt 26 Eindhoven

De Witbogt 26, Eindhoven
vanaf € 360 /mnd incl. servicekosten

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal units 5
  • Kantoorruimte 28 m² tot 70 m²
  • Privé unit 2 tot 6 werkplekken
  • Looptijd huurcontract Vanaf 1 jaar

Omschrijving

Dit representatieve en gerenoveerde kantoorgebouw met energielabel A ligt op een zeer goede locatie op bedrijventerrein “De Hurk”, het grootse en meest bekende bedrijventerrein van Eindhoven. De Hurk is kenmerkend door haar gemengde karakter en de uitstekende bereikbaarheid vanwege de ligging tussen de A2/N2 en de Eindhovense Ringweg. In de directe omgeving zijn onder andere ook Galvano, HQ Pack, Hanos, Delta Electronics, VDL en ACA Software gevestigd.

Het pand bestaat uit 3 bouwlagen, waarin industrieel moderne kantoorunits beschikbaar zijn voor de verhuur. Deze units bevinden zich op de 1e en 2e verdieping en zijn elk ongeveer 28 m² groot. Hierbij is het mogelijk om meerdere aaneengesloten units met elkaar te combineren en per unit kan er één parkeerplaats gebruikt worden op het voorliggende parkeerterrein. Verder is het gebouw aan weerszijde voorzien van een toegangsdeur en entreeportaal met een intercom- en liftinstallatie. En de zeer compleet ingerichte fitnessruimte is te vinden op de 2e verdieping.

Alle kantoorruimtes, zowel aan de voor- als achterkant, zijn voorzien van voldoende lichtinval middels draai-kiepramen, afsluitbare deuren, goede akoestiek en luchtbehandeling, LED verlichting, verwarmingsradiatoren met thermostatische ventielen en wand- en kabelgoten. Naast de eigenaar-gebruiker, HQ Pack, huren onder andere Matchmakers, Eureka, Vermeer Vastgoed Advies en Vecon Engineering een kantoorruimte in dit gebouw.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Vanaf € 360 /mnd incl. servicekosten
Servicekosten
Geen extra kosten, de huurprijs is all-in

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor

Oppervlakten

Oppervlakte
Vanaf 28 m²

Energie

Voorlopig energielabel
G

Foto's

Kantoorruimtes

  • € 900 /mnd incl. servicekosten 70 m²4 - 6 werkplekkenVanaf 1 jaar
  • € 720 /mnd incl. servicekosten 56 m²4 werkplekkenVanaf 1 jaar
  • € 360 /mnd incl. servicekosten 28 m²2 werkplekkenVanaf 1 jaar
  • € 540 /mnd incl. servicekosten 42 m²3 - 4 werkplekkenVanaf 1 jaar
  • € 360 /mnd incl. servicekosten 28 m²2 werkplekkenVanaf 1 jaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Witbogt 26 Eindhoven

De Witbogt 26, Eindhoven