Junostraat 6 2516 BR Den Haag

€ 375 /mnd

Omschrijving

Junostaete is een kleinschalig, prettig en modern verzamelgebouw in de Junostraat, in de Binckhorst, aan de kant van Voorburg/Rijswijk. In het gebouw is nog 1 kantoorunits beschikbaar van 20 voor een persoonlijk of zakelijk dienstverlener.

Op de 1e etage is representatieve kantoorhuisvesting gecreëerd, en er zijn nu een assurantiekantoor, een zorgbedrijf, een technisch softwareontwikkelaar, een fiscaal adviesbureau en een boekhoudkantoor gevestigd. Er heerst een prettige en collegiale werksfeer in het pand, mede vanwege de kleine schaal.

De beschikbare unit kost op maandbasis €450,-- dat is incl g/w/l etc en breedband internet, excl 21% BTW.

Een nieuwe huurder hoeft bij aanvang geen kosten te maken, alleen eigen inventaris meenemen is genoeg om hier direct aan de slag te kunnen.

Vanuit de regio en vanuit de stad is het pand heel goed te bereiken per auto. Junosatete heeft een eigen parkeerdek waar haar huurders een plaats voor hun auto kunnen huren. Ook het openbaar vervoer is zeker binnen kantooruren prima.

Voorzieningen
Gas, water en elektriciteit zijn in de vaste servicekosten verwerkt, net zoals het onderhoud van de lift en schoonmaakkosten van de algemene, openbare ruimten.

Locatie
Dit gebied groeit gestaag naar een steeds aantrekkelijker gebied om te werken en wonen. Nabij is het Junoblok en Binckeiland waar steeds meer gewoond wordt en op loopafstand zijn Capriole Café en Rebelz. Om de hoek zit de Fokker-terminal, waar veel evenementen worden georganiseerd.

Bereikbaarheid
Auto: 300 meter van afslag Voorburg, waar bij het Prins Clausviaduct alle rijkswegen richting A’dam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht samenkomen.
Openbaar vervoer: Met de NS stations Den Haag Centraal en Voorburg (laatstgenoemde op loopafstand) vormt de ontsluiting van het gebied met betrekking tot openbaar vervoer geen probleem. Op loopafstand bevinden zich de haltes van HTM Bus 23, 26 en 44.

Parkeren
Op het afgesloten parkeerdek op de 1e verdieping is ruim voldoende parkeergelegenheid te huur voor €27,50 per maand. In de straten rondom het gebouw is het gratis parkeren.

Huur
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien door huurder niet geopteerd kan worden voor BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met 7% worden verhoogd als compensatie voor BTW verlies.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst na één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI).

Opleveringsniveau
In huidige staat
Entree op de begane grond
entree op parkeerdek (1e verdieping)
lift
dubbele toiletgroep op 1e als 2e verdieping
systeemplafond met beeldschermvriendelijke TL verlichtings-armaturen
kabelgoten geschikt voor data/elektra/telefoon
mechanische ventilatie voorzien van topkoeling
pantry per verdieping
intercom voor openen voordeur per unit

Huurtermijn
In overleg, in principe 1 jaar met intentie vanuit verhuurder om te verlengen.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur, dus inclusief 21% BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst is gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

De genoemde prijzen zijn per maand, incl. vaste servicekosten excl. 21% BTW. En inclusief breedband internet.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 375 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 450 per maand
Servicekosten
€ 75 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
20 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en havengebied
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, metrohalte op 2000 m tot 3000 m, metroknooppunt op 1500 m tot 2000 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, NS station op minder dan 500 m, snelwegafrit op minder dan 500 m, Tramhalte op 1000 m tot 1500 m en tramknooppunt op 1000 m tot 1500 m
Lokale voorzieningen
Bank op 1500 m tot 2000 m, ontspanning op 1000 m tot 1500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Junostraat 6

€ 375 /mnd