Eglantierlaan 3 7329 AN Apeldoorn

Huurprijs op aanvraag
Blikvanger Instapklare praktijkruimtes beschikbaar van 9 m²- 21 m².

Omschrijving

Object/ligging
Wij bieden instapklare praktijkruimtes aan, binnen de gloednieuwe locatie van Oranje Praktijk Huisartsen(huisartsenpraktijk). De praktijk is gelegen aan de Eglantierlaan 3, boven apotheek de Maten.
 
In het gebouw bieden wij diverse instapklare praktijkruimtes aan die variëren in grootte. De kamers zijn apart, maar ook gezamenlijk te huur. De kamers die wij momenteel aanbieden zijn tussen de 9 m² en de 21 m² groot. De voorzieningen (entree, lift, trap, wachtkamer en kantine) worden gedeeld. Cliënten van huurders worden ontvangen door de receptie van de huisarts.
 
De huisartsenpraktijk zoekt graag de synergie op met andere zorgpartijen om aanvullende zorg dicht bij zijn eigen praktijk kan uitbesteden. De disciplines waar naar wordt gezocht zijn o.a.: fysiotherapie, podotherapie, pedicure, diëtiste, thuiszorg, 1e lijns psycholoog of 2e lijns GGZ instelling, tandarts, ergotherapie, buitenpost ziekenhuis/ kliniek voor specialist, huidtherapeut of een kliniek voor cosmetische zorg.
 
Oppervlakte en huurprijzen
kamer 1.15 van ca. 17,5 m² - Huurprijs € 585,- per maand all-in. (verhuurd)
kamer 1.16 van ca.   9    m² - Huurprijs € 385,- per maand all-in.
kamer 1.26 van ca.  13   m² - Huurprijs € 485,- per maand all-in. (verhuurd)
kamer 2.05 van ca.  21   m² - Huurprijs € 635,- per maand all-in.

Bestemming
Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Stadsdeel Zuid-Oost De Maten. De bestemming van het perceel is: Gemengd-1. Het pand is daardoor o.a. bestemd voor kantoren en/of zakelijke dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen (categorie 1 en 2) e.d. kunt het bestemmingsplan inzien via of u kunt het bestemmingsplan desgewenst bij ons kantoor opvragen.

Opleveringsniveau
De praktijkruimtes worden in de huidige staat aangeboden, met o.a. de navolgende voorzieningen:

1e verdieping
- Systeemplafond incl. verlichting;
- PVC vloer;
- Zonwering (binnenzijde);
- Was(tafel)meubel incl. wateraansluiting;
- Verwarming middels radiatoren;
- Mechanische ventilatie met topkoeling;

2e verdieping
- Verlichting;
- PVC Vloer;
- Was(tafel)meubel incl. wateraansluiting
- Verwarming middels radiatoren;
- Airco voor koeling;
 
De ruimtes kunnen incl. het huidige meubilair worden opgeleverd, maar ook zonder indien een huurder eigen meubilair heeft.
 
Parkeergelegenheid
Voldoende gratis parkeervoorzieningen in de directe omgeving. De parkeerplaats van winkelcentrum Eglantier ligt naast het gehuurde.
 
Servicekosten
Niet van toepassing, het betreft een all-in huurprijs

Aanvaarding
In overleg. Per direct beschibkaar.
 
Huurbetaling
Per maand vooruit te betalen.
 
Huurtermijn
Minimaal 2 jaar.
 
Omzetbelasting
Er is geen sprake van een BTW-belaste verhuur.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast overeenkomstig de maandprijsindexering volgens de CBS-cijfers ‘’alle huishoudens’’, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.
 
Zekerheidsstelling
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.
 
Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 is vastgesteld en op 17-2-2015 is gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20 tevens gepubliceerd op de website met aanvullende bepalingen door verhuurder.
 
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.
 
Voorbehoud
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar kan het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.
 
Disclaimer
Aan deze objectinformatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd maar geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981

Oppervlakten

Oppervlakte
61 m² (in units vanaf 9 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Eglantierlaan 3

Huurprijs op aanvraag