Le Beaufort

Linie 500-518, Apeldoorn
vanaf € 1.330 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal units 2
  • Kantoorruimte 152 m² tot 206 m²

Omschrijving

Onder architectuur gebouwd, modern kantorencomplex Le Beaufort gelegen op goede zichtlocatie in Apeldoorn. Het gebouw kenmerkt zich door de strakke oranje gevel, afgewisseld door schitterend raamwerk. De inrichting is voorzien van uiterst moderne installaties voor een optimaal werkklimaat.
 
Het gebouw kent een totale oppervlakte van circa 3.400 m² welke verdeeld is over zes lagen. Voor de verhuur zijn nog maar enkele ruimtes beschikbaar welke variërend zijn van oppervlakte. De ruimtes worden onder andere opgeleverd met een systeemplafond met verlichtingsarmaturen, vloerafwerking (vloerbedekking of pvc), pantry en kabelgoten met data- en elektrabekabeling. De kantoorruimtes zijn dus instapklaar, maar uiteraard behoort een andere indeling of afwerkingsniveau tot de mogelijkheden.
 
Het kantoorgebouw is gelegen in de wijk Osseveld bij het winkelcentrum ’t Fort. Winkelcentrum ’t Fort is één van de grotere wijkwinkelcentra in Apeldoorn en met een grote diversiteit aan winkels kan iedereen hier voor zijn aankopen terecht. Naast de ruime parkeergelegenheid is ook de bereikbaarheid kenmerkend voor deze locatie. De locatie kent goede ontsluitingen en is snel en goed aan te rijden vanaf de rijksweg. Vanwege het treinstation Osseveld (enkele minuten loofafstand) is het kantoor ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Vanaf € 1.330 /mnd
Servicekosten
€ 34 per vierkante meter per jaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor

Oppervlakten

Oppervlakte
Vanaf 152 m²

Omgeving

Ligging
Stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en NS Intercitystation op minder dan 500 m

Energie

Energielabel
B

Foto's

Kantoorruimtes

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Le Beaufort

Linie 500-518, Apeldoorn