Teilingen 1 1082 JP Amsterdam

€ 275 /m²/jaar

Omschrijving

De kantoren van Teilingen 1 bevinden zich in het complex Teilingen Residence. Dit complex is gelegen in een heerlijk groene omgeving in Buitenveldert, op slechts enkele minuten van de Zuidas en de ring van Amsterdam. Zo werk je in de rustige en groene omgeving, maar ben je ook dichtbij het bruisende stadscentrum.

Werk gefocust in de moderne kantoorruimtes en laat je inspireren door het prachtige groene uitzicht dat Teilingen biedt.

Units in dit object:

Unit 1.1: 259 m2 VVO: verhuurd
Unit 1.2: 226 m2 VVO: verhuurd
Unit 1.3: 138 m2 VVO: verhuurd
Unit 1.4: 208 m2 VVO: verhuurd

Unit 2.1: 258 m2 VVO: beschikbaar
Unit 2.2: 223 m2 VVO: verhuurd
Unit 2.3: 137 m2 VVO: verhuurd
Unit 2.4: 210 m2 VVO: verhuurd

Wie binnenstapt in het luxe complex van ‘Teilingen Residence’ voelt zich meteen welkom. De kantoren zijn modern en smaakvol ingericht, met hoge plafonds en houten vloerafwerkingen. Elke unit beschikt over een volledig en hoogwaardig uitgeruste keuken en eigen toilet. Ook is er een gym aanwezig om je naast het werk fit te houden. De kantoren bieden een prachtig uitzicht op de groene omgeving van Amsterdam – Buitenveldert. Zo voelt elke werkdag als een frisse start.

Omgeving

Teilingen Residence is gelegen in een heerlijk groene omgeving in Buitenveldert, op slechts enkele minuten van de Zuidas en de ring van Amsterdam. Deze omgeving biedt ontzettend veel mogelijkheden. Zo kun je heerlijk wandelen in het Amsterdamse Bos – gelegen op loopafstand! In het luxe winkelcentrum ‘Gelderlandplein’ vind je naast de supermarkt ook luxe boetiekjes en speciaalzaken. De binnenstad van Amsterdam is goed bereikbaar met het OV vanaf station Zuid of natuurlijk op de fiets!

Bereikbaarheid

Teilingen Residence heeft door de gunstige ligging buiten het stadscentrum een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn diverse uitvalswegen (Ring A10, afslag S108 en S109 en A9) en opties voor openbaar vervoer. Parkeren kan in de straat (betaald) met de mogelijkheid voor de aanvraag van een parkeervergunning.

De kantoorruimtes zijn modulair te huur. Indien er meer ruimte is gewenst kunnen er units worden bijgehuurd, tot maximaal 2.085 m2.

Historie

De geschiedenis van Teilingen Residence is vrij jong. Buitenveldert werd ontworpen als een zogenaamde ‘tuinstad’ van Amsterdam, met zijn eigen winkels, scholen, kerken, veel groen en speelplaatsen. De voorzieningen boden bewoners een grote mate van zelfstandigheid ten opzichte van de oude stad. In 1955 werd gestart met de stadsuitbreiding en werd het gebied in zijn geheel opgehoogd met zand uit Loosdrecht. De eerste steen voor Buitenveldert werd in 1958 gelegd, een jaar later konden de eerste bewoners intrekken. Het grootste deel van de tuinstad werd gebouwd in de jaren zestig, zo ook Teilingen Residence.

De hoofdstraten zijn vernoemd naar baljuws van Amstelland, andere straten zijn vernoemd naar de Nederlandse provincies en naar kastelen en buitenplaatsen. Teilingen Residence is dus niet enkel vernoemd naar de straat, maar hierdoor ook naar de ‘Baljuw van Teylingen’.

Dit pand wordt aangeboden middels een deeldienst. Voor meer informatie over dit pand en het plannen van een bezichtiging verwijzen wij u door naar de eigenaar. Contactgegevens van de eigenaar kunt u telefonisch of per mail aanvragen bij Hoogveste B.V.

Hoogveste BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op Funda vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 275 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 35 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
258 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark, stadscentrum/dorpskern en in woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.