Noorderhavenstraat 319 7202 DD Zutphen

Huurprijs op aanvraag
Blikvanger Horecalocatie van ca. 200 m² op unieke locatie en met mooi uitzicht!

Omschrijving

Object/locatie
In de nieuwe woonwijk ‘Noorderhaven’, ten noorden van het station van Zutphen bieden wij de meest in het oog springende locatie voor horeca te huur aan. De ruimte heeft een oppervlakte van ca. 200 m². De ruimte is gelegen op hoek van de jachthaven en de rivier de IJssel. De locatie is een logische bestemming voor bezoekers van de stad, door de unieke ligging aan het einde/begin van de nieuwe boulevard.
 
Het uitzicht is uniek. Vanuit de zaak (en zeker vanaf het terras) heb je een 270 graden uitzicht over de IJssel met de oude IJsselbrug, de haven, de uiterwaarden en het oude IJsselgemaal aan de overkant. Ook is er geen overlast van verkeer door de autovrije boulevard, die begint en eindigt op het terras van deze uniek locatie.
 
Visie
De visie is om een café-restaurant te laten exploiteren met een toegankelijke kaart. We zoeken een concept dat goed aansluit bij de locatie, het uitzicht, het terras, de haven en de nabijheid van de binnenstad. De unit moet een aantrekkelijk, levendig en origineel horecapunt worden voor de wijk en de stad en bovendien een mooie aanvulling en uitbreiding vormen op het horeca-aanbod van Zutphen.
 
Hiervoor zijn wij op zoek naar een ervaren ondernemer/exploitant die heeft bewezen een nieuw horecaconcept succesvol te kunnen neerzetten en rendabel te kunnen exploiteren.
 
Bent u de (horeca) ondernemer die hier een bruisende plek aan de IJssel van kan maken? Laat het ons dan gelijk weten. We denken graag met u mee in de mogelijkheden.
 
Oppervlakte
De totale oppervlakte is ca. 200 m². De binnenruimte heeft twee niveau’s. Aan de raamzijde is een oppervlakte van ca 85m² met een hoogte van ca 3,8 m. Aan de binnenzijde is een verhoogd gedeelte van ca 115 m² met een reguliere plafondhoogte (ca 2,7 m). De entree is op de hoek, is overdekt en bestaat uit twee dubbele deuren. De raampartijen zijn verdiepingshoog en bieden een ongehinderd en schitterend uitzicht op de rivier. Op het vóór de zaak gelegen ruime terras is (afhankelijk van indeling en concept) is plek voor 80-100 zitplaatsen.

Bestemming
Bij de gemeente Zutphen valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Noorderhaven. De bestemming van het perceel is: Wonen- uit te werken met specifieke vorm van centrumvoorzieningen met horeca tot in de categorie 2. U kunt het bestemmingsplan inzien via of u kunt het bestemmingsplan desgewenst bij ons kantoor opvragen.

Opleveringsniveau
Verhuurder is momenteel bezig met de afbouw van de ruimte tot een "white-box" oplevering. De ruimte zal na afrondingen van deze werkzaamheden zijn voorzien van de volgende zaken:
- Meterkast met 3x25A elektra, wateraansluiting en CAI/glasvezel.
- Cementdekvloer met vloerverwarming
- Toiletgroep
- Wand- vloer- en/of plafondafwerking
- Enkele elektrapunten in het gehuurde
- Aansluiting WKO
- warmtepomp(en)
- WTW ventilatiesysteem,

Een technische omschrijving van de casco oplevering is op aanvraag beschikbaar.
De huurprijs is mede afhankelijk van het overeen te komen opleveringsniveau. Investeringsbijdrage voor de keuken is bespreekbaar.
 
Parkeergelegenheid
In de nabije omgeving voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Huurprijs
Op aanvraag/ in overleg.
 
Servicekosten
Niet van toepassing, het gehuurde is voorzien van eigen verbruiksmeters ten behoeve van gas, water en elektra. Huurder dient zelf contracten af te sluiten voor de gewenste nutsvoorzieningen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Bistro, café-restaurant, luxe restaurant, wegrestaurant, Chinees-Indisch restaurant, pannenkoekenhuis, restaurant-partycentrum en congres-zalencentrum
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakten

Oppervlakte
199 m²
Verkoopvloeroppervlakte
199 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
1e woonlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en in woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Noorderhavenstraat 319

Huurprijs op aanvraag