Hoogstraat 401 5654 NE Eindhoven

€ 475.000 k.k.

Omschrijving

De Hoogstraat 401 in Eindhoven betreft een volledig verhuurd beleggingsobject, bestaande uit 5 kamers. Het geheel wordt als belegging te koop aangeboden. Bezichtigingen kunnen op afspraak plaats vinden. Echter vragen wij u uiteraard respect te hebben voor de privacy van de huidige huurders.

Het betreft een hoekwoning welke met een uitspraak van de Raad van State (Provincie) verhuurd is en gelegen is nabij het gezellige Franz Leharplein op 5 minuten fietsen van het centrum van Eindhoven! Dit veelzijdige pand biedt u momenteel een stabiel rendement op uw vermogen en is eenvoudig om te bouwen tot woonhuis.

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen: 108,50 m2
Overige inpandige ruimte: 0,00 m2
Gebouw gebonden buitenruimte: 0,00 m2
Externe bergruimte: 9,00 m2
Inhoud: 406,14 m3

Kadastrale gegevens
Gemeente: Gestel
Sectie: C
Nummer: 3001
Groot: 198 m2

Bestemmingsplan: Gestel buiten de Ring 2020

Omschrijving: Wonen

Algemeen/bijzonderheden:
- Koper dient rekening te houden met naar wens uit te voeren moderniseringen en schilderwerkzaamheden.
- Het object is momenteel in beheer bij Friendly Housing.
- Het opleveringsniveau betreft “as is, where is” (lees hiervoor de tekst onder oplevering).
- Er kan vrij van btw geleverd worden, wel is er overdrachtsbelasting van toepassing.
- De verkoper hanteert een zekerheidsstelling van 10%.

Huursituatie
Alle huurovereenkomsten betreffen incl. g/w/e en tv/internet. Bij serieuze interesse zijn de huurcontracten inzichtelijk.

Huurinkomsten
Huur kamers totaal € 28.440,- bruto per jaar.

Indeling
In totaal zijn er 5 kamers gerealiseerd. De toegang tot deze kamers bevindt zich aan de voorzijde van het object. Sommige kamers zijn voorzien van een eigen wastafel. Verder zijn er algemene ruimtes aanwezig als o.a. een ruime keuken met wasmachineaansluiting, separaat toilet op de begane grond, badkamer (v.v. inloopdouche, wastafel en wandcloset), ruime achtertuin en vrijstaande stenen berging.

Ligging
Uitstekend gelegen nabij het Franz Leharplein en binnen 5 minuten fietsen van het stadshart van Eindhoven met al haar voorzieningen zoals winkels, supermarkten, horeca, entertainment en bevindt het zich daarnaast op ca. 10 minuten het Centraal Station en op ca 1 minuut van een bushalte.

Oplevering
Het object zal worden verkocht en geleverd "as is, where is". Dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voorvloeiende uit de "as is, where is" koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het "as is, where is" karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 475.000 kosten koper
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1977

Oppervlakten

Oppervlakte
109 m²
Perceel
198 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 28.440 per jaar
Huurders
5 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoogstraat 401

€ 475.000 k.k.