Van Slingelandtplein 19 1051 DD Amsterdam

€ 10.250 /mnd

Omschrijving

TE HUUR
Op het Van Slingelandtplein bieden wij een hoogwaardige bedrijfs-/kantoorruimte in de populaire wijk Westerpark, verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. De onderhavige en goed verzorgde bedrijfsunit is zeer geschikt om te worden gebruikt voor opslag, distributie en lichte productie met bijbehorende kantoren.

LIGGING
Het Van Slingelandtplein is onderdeel van bedrijvencentrum Westerkwartier en ligt vlakbij het Westergasterrein, tegen het centrum van Amsterdam aan. In de directe omgeving bevinden zich diverse kleinschalige en middelgrote bedrijven en een tankstation. Op loopafstand ligt bovendien het Westergasterrein met haar vele voorzieningen op het gebied van horeca, cultuur en evenementen.

VLOEROPPERVLAKTE
De ruimte is in totaal ca. 956 m² v.v.o., vastgesteld volgens de NEN2580 en als volgt verdeeld:
- ca. 717 m² v.v.o. gelegen op de begane grond;
- ca. 239 m² v.v.o. gelegen op eerste verdieping.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt door huurder casco verhuurd. Met een zware stroomvoorziening aanwezig.

BEREIKBAARHEID
De bedrijfsruimte is uitstekend bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. De Haarlemmerweg (S103) biedt een rechtstreekse verbinding met de Ringweg A10 (West) en het hart van Amsterdam. Bovendien bevinden zich op loopafstand rond de Van Hallstraat de bushalte van lijn 21 (CS-Geuzenveld) en de tramhalte van lijn 10 (Westergasfabriek-Azartplein).

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ met de bijbehorende Algemene Bepalingen, eventueel door Verhuurder aan te vullen met Bijzondere Bepalingen.

SERVICEKOSTEN
In nader overleg vast te stellen.

HUURTERMIJN
In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten).

BESTEMMING
Voor informatie omtrent het vigerende bestemmingsplan verwijzen wij u naar gemeente Amsterdam of de website ruimtelijkeplannen.nl

VOORBEHOUD
De verhuur dient expliciet te worden goedgekeurd door de verhuurder.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 10.250 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten

Oppervlakte
956 m²
Bedrijfshal oppervlak
717 m²
Kantoor oppervlak
239 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Bedrijvencentrum Westerkwartier, Amsterdam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Van Slingelandtplein 19

€ 10.250 /mnd