• Verhuurd

Hoogstraat 24 A 3011 PP Rotterdam

€ 2.150 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
12 april 2021
Verhuurdatum
2 juni 2021
Looptijd
7 weken

Omschrijving

BETREFT
Ca. 122 m2 winkel/ kantoorruimte met ca. 78 m2 kelderruimte gelegen aan de Hoogstraat 24A te Rotterdam-centrum.

LIGGING
De Hoogstraat is gesitueerd in het centrum van Rotterdam en staat bekend als één van de oudste winkelstraten van de stad. In de directe omgeving van deze winkel treft u de Albert Heijn, het Savoy Hotel en restaurant O’Pazzo. Het onderhavige deel van de Hoogstraat is vooral populair onder creatieve zelfstandige zoals bijvoorbeeld Urban Bakery, Pebbles Kitty cat café, Kinki Kappers, Apple specialist Maddogs, Urban High herenkleding en muziek, en diverse horecagelegenheden. Ook de Rotterdamse markt (di,vrij,za en zo) en de gemeentelijke bibliotheek treft u op nog geen 100 meter afstand van deze winkel. Ook de succesvolle formule Coolblue en Woei Sneakers zijn al jaren bekende buren in deze winkelstraat.

BEREIKBAARHEID
De locatie is goed bereikbaar. Met de auto heeft u een goede ontsluiting via de Maasboulevard richting de A16. Met het openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar, zowel een bushalte, tramhalte als een metrostation bevinden zich op circa 5 minuten loopafstand. In de directe omgeving bevindt zich voldoende betaalde parkeergelegenheid

OPPERVLAKTE
ca. 122 m2 op de begane grond;
ca. 78 m2 kelderruimte.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

WIJZE VAN OPLEVERING
Casco.

FRONTBREEDTE
Ca. 5 meter.

HUURPRIJS
€ 2.150,00 per maand exclusief btw en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
nader te bepalen.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESCHIKBAARHEID
In overleg beschikbaar.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 2.150 per maand
Aangeboden sinds
12 april 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten

Oppervlakte
200 m²
Verkoopvloeroppervlakte
122 m²
Breedte gevel
5 m
Perceel
200 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, busknooppunt op 1500 m tot 2000 m, metrohalte op minder dan 500 m, metroknooppunt op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m, NS station op 1000 m tot 1500 m, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m, Tramhalte op minder dan 500 m en tramknooppunt op 1000 m tot 1500 m
Lokale voorzieningen
Bank op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.