• Verhuurd

Hoofdstraat 112 2202 EZ Noordwijk (ZH)

€ 27.000 /jr

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
12 oktober 2020
Verhuurdatum
10 december 2020
Looptijd
8 weken

Omschrijving

Op de meest prominente locatie van de drukbezochte Hoofdstraat in Noordwijk aan Zee komt deze courante winkelruimte met circa 10 meter brede etalage beschikbaar.

Omschrijving
De winkelruimte is toegankelijk via de dubbele toegangsdeuren en is door de grote voorpui met bijzonder veel glas uitermate licht wat bijzonder comfortabel aanvoelt. De verkoopruimte bedraagt circa 77 m² met aansluitend nog een ruimte (circa 13 m²) waar thans een kleine koelcel is geplaatst, het toilet zich bevindt en de trap naar de kelder is gesitueerd. De kelder is circa 7 m² groot en kan uitstekend dienst doen als opslagruimte. In de winkel zelf is een radiatorverwarming aanwezig, een keukenblok, een systeemplafond met verlichting en een stenen vloer.

Door de uitermate gunstige ligging van het pand aan ‘de kop van de Hoofdstraat’ in combinatie met de courante oppervlakte, de zeer royale etalageruimte en de dubbele toegangsdeuren die uitnodigend werken, is deze winkelruimte een absolute kans voor hen die ‘in the picture’ willen zitten op een absolute A1 locatie.

Bestemming
Het pand is sinds jaar en dag in gebruik als bloemenwinkel maar kan uiteraard ook prima dienst doen voor andersoortige detailhandel. De bestemming ter plaatse luidt ‘Centrum’ wat betekent dat op deze locatie naast detailhandel ook dienstverlening en horeca activiteiten in de categorie 1 en 2 (lichte horeca) zijn toegestaan.

Hoofdstraat Noordwijk aan Zee
De Hoofdstraat vormt tezamen met de Maarten Kruytstraat en de Bomstraat het kloppend winkelhart van Noordwijk aan Zee. De straat biedt een gevarieerd en aantrekkelijk winkelaanbod bestaande uit zowel landelijke retailers als lokale detaillisten. Door de ligging nabij de Koningin Wilhelminaboulevard en het strand wordt de straat ontzettend goed bezocht door toeristen en dagjesmensen. Dit neemt uiteraard niet weg dat de straat ook een aanzuigende werking heeft voor klanten uit Noordwijk en de regio.

Huurovereenkomst
Standaard ROZ-model huurovereenkomst voor winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 290 BW

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting voor huur- en voorschot energiekosten alsmede over het totaal verschuldigde B.T.W.

Indexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
De aangepaste huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Bestemming
De huurder dient zich te conformeren aan het vigerende bestemmingsplan (zie bijlage).

Algemeen
- vestigings-, milieu- alsmede evt. bouwvergunning dienen door de huurders zelf schriftelijk te worden aangevraagd bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente.
- additionele eisen, onder andere op het gebied van de brandweereisen als gevolg van het verstrekken van vergunningen komen voor rekening van huurders.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 27.000 per jaar
Aangeboden sinds
12 oktober 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
90 m²
Verkoopvloeroppervlakte
77 m²
Breedte gevel
10 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.