• Verhuurd

Roetersstraat 41 1018 WB Amsterdam

€ 225 /m²/jaar

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
21 december 2020
Verhuurdatum
31 augustus 2021
Looptijd
8 maanden

Omschrijving

Als onderdeel van de ontwikkeling op het Roeterseiland van de UVA, is een representatieve winkel-/werkstrip gemaakt aan de Roetersstraat en Nieuwe Achtergracht. Op de hoek van de Roetersstraat en Sarphatistraat bieden wij een in het oog springende winkelruimte aan. Met onder meer Albert Heijn, Gall & Gall, Swapfiets en De Bakkerszonen in de directe omgeving is het een zeer interessante locatie om te vestigen.

De Roeterseilandcampus is een open stadscampus waar de faculteiten Economie en Bedrijfskunde, Maatschappij- en Gedragswetenschappen gehuisvest zijn. Vanaf 2017 is ook de faculteit der Rechtsgeleerdheid op de campus te vinden. De Roeterseilandcampus is in ontwikkeling en wordt ingericht op het onderwijs en onderzoek van de toekomst.

De bestaande gebouwen rondom de Nieuwe Achtergracht en de Roetersstraat zijn twee jaar geleden grondig verbouwd. Ook de buitenruimte is opnieuw ingericht. Ook zijn er theaterzalen, studio’s en een café - een levendige en prominente plek in de stad. Onder de grond is een grote fietsenstalling en een parkeergarage.

BEREIKBAARHEID
Zowel per tram als per bus is de locatie uitstekend bereikbaar. Het Weesperplein, waar de metrohalte is gesitueerd, ligt op enkele honderden meters lopen. Parkeren met de auto is mogelijk langs de openbare weg.

PARKEREN
In de directe omgeving is betaald parkeren langs de openbare weg van toepassing.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
De oppervlakte bedraagt in totaal ca. 376 m² v.v.o.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object zal casco worden verhuurd.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

BESTEMMING
Conform het bestemmingsplan 'Oostelijke Binnenstad' is de ruimte uitsluitend te gebruiken ten behoeve van detailhandel. Bedrijven die een bijdrage leveren aan de Campus hebben een preferente positie.

ZEKERHEIDSSTELLING
In een reguliere situatie wordt een waarborgsom of bankgarantie gevraagd van 3 maanden.

SERVICEKOSTEN
De leveringen en diensten van verhuurder worden nog inzichtelijk gemaakt. Het uitgangspunt is dat de leveringen en diensten beperkt blijven.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder wordt gebruik gemaakt van de basismodellen van ROZ aangevuld met enkele bijzondere voorwaarden.
De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar. Huurder dient er mee rekening te houden dat er een bankgarantie of waarborgsom van toepassing is ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (drie maanden huur plus BTW en bijkomende kosten).

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 225 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
21 december 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
376 m²
Verkoopvloeroppervlakte
376 m²
Breedte gevel
23 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.