Admiraal de Ruyterweg 46 A 3031 AD Rotterdam

€ 2.950 /mnd

Omschrijving

ZEER FRAAIE WINKEL-/KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE VAN CA. 180 M² BVO OP ZICHTLOCATIE ENERGIELABEL A+

Deze ruimte is verdeeld over twee lagen van respectievelijk 103 m² BVO op de begane grond en 76 m² BVO in het souterrain. Ideale locatie voor winkel, kantoor of praktijk.

De grote raampartij aan de voorzijde geeft veel licht in deze fraai wit afgewerkte ruimte. Op de vloer ligt een mooie gelakte houten vloer. Via de ramen aan de achterzijde komt er ook daglicht in het souterrain.

In deze winkelstrip bevind zich o.a. de Action. De beroemde Meent ligt om de hoek alsook de tram. Het geheel wordt verwarmd met een CV installatie. Er is een pantry en toilet aanwezig in het souterrain.

Parkeervoorziening: het is betaald parkeren in de omgeving

Bestemming: De voor 'Gemengd - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
-Detailhandel
-Dienstverlening
-Bedrijven t/m categorie 2 als bedoeld in de lijst van bedrijfsactiviteiten behorende bij deze regels, uitsluitend op de begane grond, met uitzondering van handel in auto's en motorfietsen, reparatie- en servicebedrijven (sbi-code 451, 452, 454);
-Praktijkruimten

Opleveringsniveau: het gehuurde wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van casco verhuur.

Aanvaarding: in overleg.

Huurprijs: € 2.950,- per maand excl. BTW.

Servicekosten: n.v.t.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurbetaling: De betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten, promotiekosten en de eventuele BTW geschiedt steeds in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: de huurovereenkomst wordt aangegaan voor een nader vast te stellen termijn.

Zekerheid: huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot, promotiekosten en omzetbelasting. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van het kredietwaardigheidsonderzoek.

BTW-status: verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatiespecifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Admiraal de Ruyterweg 46 A, 3031 AD ROTTERDAM. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.950 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1951

Oppervlakten

Oppervlakte
180 m²
Verkoopvloeroppervlakte
156 m²
Breedte gevel
5,6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Admiraal de Ruyterweg 46 A

€ 2.950 /mnd