Molenstraat 16 2201 KZ Noordwijk (ZH)

€ 30.000 /jr

Omschrijving

Uitermate ruim en gunstig gelegen winkel- bedrijfspand nabij het centrum van Noordwijk-Binnen met ruime bestemmingsmogelijkheden en volop parkeergelegenheid.

Algemeen
De aangeboden ruimte bestaat uit een winkelruimte van circa 80 m² met uitstekende presentatiemogelijkheden door de grote ‘glas-gevel’. Aansluitend aan de winkelruimte bevindt zich de circa 200 m² grote bedrijfs- werkruimte die voor legio doeleinden geschikt is. De winkelruimte kent een nette afwerking, is voorzien van verlichting, verwarming en een fraaie laminaatvloer. De bedrijfs- werkruimte is vanuit de winkel middels dubbele deuren bereikbaar en biedt een zee aan ruimte. Deze ruimte kan uiteraard dienst doen als opslagruimte maar ook als werkplaats of stallingsruimte. Thans zijn er in deze ruimte een aantal toiletten en een keukenblok aanwezig. Tevens zijn er nog een tweetal afgescheiden ruimtes gecreëerd die als kantoortje in gebruik zijn geweest. De ruimte wordt verwarmd middels een heater en is aan de voorzijde voorzien van grote schuifdeuren waardoor er bijvoorbeeld ook eenvoudig auto’s naar binnen gereden kunnen worden. Vóór de schuifdeuren is nog een open plaats van circa 30 m² ten behoeve van het laden en lossen of parkeren.

Al met al
Al met al is dit zeer royale winkel- werkpand geschikt voor ondernemers die naast een echte winkelfunctie ook behoefte hebben aan opslag- en/of werkruimte. Door de ligging nabij het centrum van Noordwijk-Binnen leent het pand zich uitstekend voor een speciaalzaak of een bedrijf dat verkoop met productie/reparatie combineert.

Bestemming
De bestemming ter plaatse van dit pand is ‘Gemend’ wat betekent dat een groot aantal verschillende type bedrijven/winkels zich op deze locatie kunnen vestigen. Naast detailhandel zijn ook dienstverlenende bedrijven, kantoren en maatschappelijke voorzieningen op deze locatie toegestaan.

Huurovereenkomst
Standaard ROZ-model huurovereenkomst voor bedrijfsruimte.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting voor huur- en voorschot energiekosten alsmede over het totaal verschuldigde B.T.W.

Indexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
De aangepaste huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Bestemming
De huurder dient zich te conformeren aan het vigerende bestemmingsplan (zie bijlage).

Algemeen
- vestigings-, milieu- alsmede evt. bouwvergunning dienen door de huurders zelf schriftelijk te worden aangevraagd bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente.
- additionele eisen, onder andere op het gebied van de brandweereisen als gevolg van het verstrekken van vergunningen komen voor rekening van huurders.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 30.000 per jaar
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1963

Oppervlakten

Oppervlakte
280 m²
Verkoopvloeroppervlakte
280 m²
Breedte gevel
7 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Molenstraat 16

€ 30.000 /jr