van Coevenhovenstraat 5 1961 NW Heemskerk

€ 2.250 /mnd

Omschrijving

TE HUUR
Op zoek naar een winkelruimte (ca. 100 m2) op een A1-locatie in het centrum van Heemskerk? Dan is dit object uitermate geschikt!

De gehele frontbreedte (ca 5 mtr) is voorzien van een glazen (schuif)pui en het object kan geheel naar eigen smaak worden ingericht. Dit zorgt voor mooie presentatiemogelijkheden! Bevoorrading kan middels de dubbele deur aan de achterzijde worden gerealiseerd. Het opleveringsniveau is in overleg en kan worden afgestemd met de eigenaar.

Het object heeft een goede zicht locatie (Op een T-splitsing) en is onderdeel van de geliefde winkelstrip van Heemskerk. Deze winkelstrip heeft een zeer diverse invulling, waar zowel de dagelijkse boodschappen als gewinkeld kan worden. De diversiteit aan winkels, restaurants, terrassen en gratis parkeergelegenheid maken dat het centrum altijd gezellig druk is! Tevens trekt de grote weekmarkt iedere vrijdag vele bezoekers.

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid (blauwe zone) voor de deur. Zowel per auto als openbaar vervoer goed bereikbaar.

De ruimte is (in overleg) per direct beschikbaar.

PARKEREN
Voor de deur (blauwe zone)

HUURPRIJS
€ 2.250,- per maand

LIGGING:
Op een A1 locatie in het centrum Heemskerk. Goed te bereiken per openbaar- en eigen vervoer.

BESTEMMING
Winkelruimte. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente.

KADASTER
Gemeente Heemskerk
Sectie D
Nummer 9320

OPLEVERING
In overleg.

AANVAARDING
In overleg. Per direct beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand bij vooruitbetaling.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
In overleg

HUUROVEREENKOMST
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

VOORBEHOUD
- toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel en betreft een vrijblijvende aanbieding. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-212102 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.250 per maand
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967

Oppervlakten

Oppervlakte
100 m²
Verkoopvloeroppervlakte
95 m²
Breedte gevel
5,4 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

van Coevenhovenstraat 5

€ 2.250 /mnd