Klarestraat 15 6811 DP Arnhem

€ 975 /mnd

Omschrijving

Het gaat hier om een fraai monumentaal winkelpand in het centrum van Arnhem.

Ligging:
De Klarestraat is een zijstraat van de Koningstraat. Via deze straat loopt u naar het A1 winkelgebied van Arnhem. In de directe omgeving bevinden zich diverse lokale en (inter)nationale winkelketens.

Bereikbaarheid: Zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer is de locatie uitstekend te bereiken. Middels de centrumring en aansluitende uitvalswegen zijn de rijkswegen A325, A50 en A12 binnen enkele minuten bereikbaar. Centraal station Arnhem is op loopafstand en bovendien is er een buslijn aanwezig. Parkeren is mogelijk op ca. 200 meter afstand in de openbare parkeergarage Broerenstraat (Q-Park).

Vloeroppervlakte: Het pand heeft een totale oppervlakte van circa 48 m² op de begane grond. Er bevindt zich een kelder welke alleen toegankelijk is via een luik in de straat.

Bestemming: De bestemming is onder meer ''Centrumdoeleinden l ’’ waar onder andere “detailhandel” en '' horeca A '' onder valt. Voor een nadere toelichting op het bestemmingsplan verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen.

Opleveringsniveau: Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat, inclusief aanwezige inventaris en voorzieningen zoals o.a. verwarming, keukeninventaris, toiletvoorzieningen etc. Verhuur geschiedt op basis van casco. Onderhoud en vervanging van aanwezige voorzieningen komt geheel voor rekening van huurder. Aan het einde van de huurovereenkomst dienen zaken goed functionerend, behoudens gebruikelijke slijtage, om niet terug geleverd te worden aan verhuurder.

Energielabel: Niet van toepassing. Het betreft een gemeentelijke monument. Bij een monument is wettelijk geen energielabel verplicht.

Huurprijs: € 975,- per maand. Geen BTW van toepassing.

Servicekosten:
€ 175,- inclusief niet verrekenbare BTW per maand voor verwarming middels gemeenschappelijke CV welke zich op de bovengelegen verdiepingen bevindt alsmede de boiler. Het gas, water- en elektraverbruik ten behoeve van deze CV en boiler, het onderhoud, vervanging, reparatie en keuringen van deze zaken behoort tot de servicekosten.

Huurder sluit zelf rechtstreeks contracten af met de leverancier van gas, water en elektra.

Heeft dit uw interesse gewekt? Dan nodigen wij u van harte uit het pand eens van binnen te komen bekijken!

BMV Bedrijfsmakelaars
Sweerts de Landasstraat 27
6814 DA Arnhem
026 - 355 21 00

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 975 per maand
Servicekosten
€ 175 per maand
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1890

Oppervlakten

Oppervlakte
48 m²
Verkoopvloeroppervlakte
48 m²
Breedte gevel
3 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Klarestraat 15

€ 975 /mnd