• Verhuurd onder voorbehoud

Tussen Meer 317 1069 DR Amsterdam

€ 4.233 /mnd

Omschrijving

PRACHTIGE MEUBELZAAK OP A-LOCATIE IN AMSTERDAM TER OVERNAME!

Omschrijving
De meubelzaak ‘KNAP’ volledig gerenoveerd en vernieuwd in 2021, is gelegen tussen de welbekende Tussen Meer en de Evertsweertstraat in de wijk Osdorp van Stadsdeel Nieuw-West te Amsterdam, nabij het Osdorpplein. De Tussen Meer verbindt het Dijkgraafplein met het Osdorpplein/Winkelcentrum Nieuw West. Het betreft een gemengde winkelstraat met een divers en internationaal aanbod, waaronder winkels, supermarkten, diverse horecagelegenheden, dienstverlenende bedrijven allen veelal met bovengelegen woningen.
De aan weerszijden achtergelegen straten betreffen voornamelijk woonstraten, met aan de Evertsweertstraat een aantal wijkfuncties zoals een basisschool (OBS de Globe) en een Dagcentrum van Cordaan (de Elzen). Op loopafstand liggen twee parken, te weten het Botteskerkpark en Stadspark Osdorp. Bedrijvencenrtum Osdorp, met diverse grootwinkelbedrijven, kantoren, restaurants, sportfaciliteiten en overige bedrijvigheid is eveneens nabij gelegen.

Indeling
In het object is al ruim 20 jaar een meubelzaak geëxploiteerd. De huidige meubelzaak KNAP is ca. 266 m2 VVO (204 m2 VVO op begane grond) en 62 m2 VVO in het souterrain) gelegen op de begane grond aan de zijde van de Tussen Meer voorzien van een glazen pui over de volle breedte (ca. 16 meter) met twee ingangsdeuren. Via de achterzijde aan de Evertsweertstraat bevindt zich een tweede entree, die toegang geeft tot de achterzijde van de winkel en is geschikt voor de bevoorrading van de winkel.

De meubelwinkel is gelegen op een A-zichtlocatie waar zich mede de hoofdingang bevindt.
Bij binnenkomst (ingang) Tussenmeer 317, bevindt men zich meteen in de ruime winkelruimte met verschillende indelingsmogelijkheden (meerdere ruimtes kunnen gecreëerd worden). Door de grote raampartijen (frontbreedte van maar liefst ca. 16 meter) is er veel lichtinval in de winkel. De winkel is ook vanuit de achterzijde te betreden. Verder is er een vernieuwd ruime keukencorner achterin gesitueerd en verder meerdere kasten en gescheiden toiletten voor zowel mannen en vrouwen. Aan de linkerzijde van de winkel is de trap gevestigd die toegang geeft tot de beneden gelegen verdieping. Daar zijn de opslagruimte en de kantoorruimte te vinden.

Openingstijden
KNAP is dagelijks geopend van 09.00 t/m 18.00. De nieuwe eigenaar mag uiteraard zelf de openingstijden bepalen.

Bereikbaarheid:
Op loopafstand is de tramhalte voor lijn 17 naar Centraal Station en lijn 27 naar Nieuw West te bereiken. De ringweg A10 is gemakkelijk bereikbaar via de S-107 evenals de snelweg A4.

Parkeergelegenheid:
Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de directe omgeving. Parkeren is gratis in de omgeving met uitzondering van Tussen Meer waar blauwe zone geldt.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in gemeubileerde staat opgeleverd met alle bijhorende voorraden, inventaris, alle contractuele afspraken met de grootste dealers en een complete website.

Aanvaarding:
Per direct.

Huurprijsherziening:
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Huurtermijn(en):
3 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 3 jaar (flexibele mogelijkheden)
Huurborg: 3 maanden huurverplichting.
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor winkelruimte en horecaruimte, met bijbehorende algemene bepalingen.

Bijzonderheden:
- Ca. 266 m2 VVO (winkelruimte + souterrain)
- Unieke locatie en kansen voor andere winkel concepten
- Alarmsysteem + camerasysteem door gehele pand
- Eventuele garagebox ter overname elders ter grote van 60 m2
- All-in huurprijs: € 4.233,- p/m inclusief BTW!
- Geen bijzondere opstartkosten of investeringen vereist;
- Vraagprijs bedrijfsexploitatie: Prijs op aanvraag (huurrechten, inventaris, goodwill)
- Pand volledig gerenoveerd en vernieuwd in 2021
- Betaling van de huur geschiedt per maand vooruit.
- Promotiekosten: Niet van toepassing
- Ruime openingstijden
- Bekendheid in omgeving
- Voorbehoud: Goedkeuring verhuurder

IS UW INTERESSE GEWEKT?
Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met MOESGOED Makelaars via onderstaande gegevens:

U kunt bellen naar +31(6)48 74 04 33

Disclaimer:
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 4.233 per maand
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1961

Oppervlakten

Oppervlakte
266 m²
Verkoopvloeroppervlakte
266 m²
Breedte gevel
16 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Tussen Meer 317

€ 4.233 /mnd