Haarlemmerstraat 41 1013 EJ Amsterdam

€ 10.000 /mnd

Omschrijving

Te huur is een winkelruimte van circa 230 m² v.v.o. aan het begin van de Haarlemmerstraat in Amsterdam Centrum, op loopafstand van het Centraal Station. De winkelruimte is verdeeld over de begane grond en een souterrain, beschikt over een fraaie pui, een frontbreedte van circa 12 meter en hoge ramen. De winkelruimte leent zich naast detailhandel ook uitstekend ten behoeve van consumentverzorgende dienstverlening of kantoren. Horeca is niet toegestaan.

LIGGING
De winkelruimte ligt aan de Haarlemmerstraat in het centrum van Amsterdam. De Haarlemmerstraat is een drukke en levendige straat gelegen in het verlengde van de Nieuwendijk, welke doorloopt tot aan de Korte Prinsengracht. Na de Korte Prinsengracht loopt de straat over in de Haarlemmerdijk tot aan het Haarlemmerplein. De Haarlemmerstraat kent een grote diversiteit aan boutique shops, cafés en restaurants, waaronder Tenue de Nimes, Nukuhiva, De Pizzabakkers, Vlaamsch Broodhuys, Marqt en Café Nobo. De Haarlemmerstraat, met in totaal ruim 234 winkels, is één van de leukste winkelstraten van Amsterdam.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van de winkelruimte is goed te noemen. Door de ligging ten opzichte van het Centraal Station is de winkelruimte uitstekend te bereiken met openbaar vervoer. Ook met eigen vervoer is de winkelruimte goed te bereiken. Via de S100 is de ringweg A10 binnen 10 autominuten te bereiken.

VLOEROPPERVLAK
De totale oppervlakte bedraagt ca. 230,22 m² v.v.o. (258,90 m² b.v.o.), als volgt verdeeld:
- ca. 174,64 m² v.v.o. op de begane grond;
- ca. 55,58 m² v.v.o. op in het souterrain.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder draagt zelf zorg voor contracten met de nutsleveranciers.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt door verhuurder casco verhuurd.

HUUROVEREENKOMST
Er zal gebruik gemaakt worden van een huurovereenkomst van verhuurder, op basis van de modelhuurovereenkomst zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (2012) met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

HUURTERMIJN
In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten).

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan is de ruimte o.a. bestemd te worden gebruikt ten behoeve van detailhandel, consumentverzorgende dienstverlening en/of kantoren met baliefunctie. Voor meer informatie over het bestemmingsplan verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 10.000 per maand
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994

Oppervlakten

Oppervlakte
230 m²
Verkoopvloeroppervlakte
230 m²
Breedte gevel
12 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Haarlemmerstraat 41

€ 10.000 /mnd