Noordeinde 166 1334 BC Almere

€ 300 /m²/jaar

Omschrijving

Omschrijving
Direct aan het NS-station gelegen winkelruimten op een absolute A1 locatie in Almere Buiten. Het betreft een nieuwbouw complex welke in Q1 2021 wordt opgeleverd. Holdiday Inn zal een hotel met 160 kamers exploiteren en er bevinden zich 12 huurappartementen in het complex. De begane grond aan de stationszijde wordt voorzien van een horecastrip met terrasmogelijkheden. De winkelstraat zijde wordt voorzien van winkelruimten.

Locatie
Het zelfstandige stadsdeel Almere Buiten heeft 56.000 inwoners met een verwachte groei naar 70.000 inwoners binnen 10 jaar. De aanwezigheid van de grootste woonboulevard van Flevoland genaamd DoeMere MegaStores zorgt ook voor bezoekers uit Almere Stad, Lelystad en Zeewolde. Binnen 50 meter bevinden zich onder andere gerenommeerde retailformules als ICI Paris XL, Kruidvat, Primera en Van Haaren.

Bereikbaarheid
Het stadcentrum van Almere Buiten is goed te bereiken via de rijkswegen A6 en A27. Eveneens bevindt het NS- en busstation Almere Buiten zich binnen een straal van 50 meter. Vanuit het NS station Almere Buiten rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad. De bereikbaarheid mag men dan ook optimaal noemen.

Oppervlakte
Noordeinde 162, 109 m², verhuurd
Noordeinde 164, 142 m², verhuurd
Noordeinde 166, 169 m², beschikbaar

Parkeren
Onder en rondom het winkelcentrum bevinden zich ruim voldoende openbare parkeervoorzieningen. Het maximale tarief voor parkeren in Almere Buiten bedraagt € 2,- per 24 uur, wat ervoor zorgt dat consumenten langer in het winkelcentrum blijven.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 300,- per m² per jaar exclusief service-/ promotiekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 2,50 per m² per jaar exclusief BTW op voorschotbasis.

Promotiekosten
De promotiekosten bedragen ca. € 8,50 per m² per jaar exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, service-/ promotiekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief service-/ promotiekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 300 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 2 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
169 m²
Verkoopvloeroppervlakte
169 m²
Breedte gevel
11 m
Perceel
169 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, in woonwijk en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, NS station op minder dan 500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Noordeinde 166

€ 300 /m²/jaar