• Verkocht

Lange Viestraat 4 3511 BK Utrecht

Prijs op aanvraag Veiling

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
3 november 2020
Verkoopdatum
15 december 2020
Looptijd
6 weken

Omschrijving

De online verkoop, in opdracht van de eigenaar, welke verkoop plaatsvindt op dinsdag 15 december 2020, bij inzet en afslag vanaf 12:00 uur, via de website van BOG Auctions.

Bezichtigingen zijn uitsluitend mogelijk op 2 december 2020 van 13:00 tot 17:00 uur en binnen dat tijdvak uitsluitend op afspraak met BOG Auctions.

Het uitbrengen van een onderhands bod bij de notaris is tot en met 14 december 2020 mogelijk via het biedformulier op de website van BOG Auctions.

VEILENDE NOTARIS:
VDB Notarissen BV
Mr. A.W. Kuijpers
Eindhovenseweg 126
5582 HW WAALRE
Postbus 193
5580 AD WAALRE

Dit dossier is in behandeling bij mevrouw W. van Straten en mevrouw mr. S. van Baalen.

OMSCHRIJVING REGISTERGOED:
Midden in het centrum van Utrecht, tegenover De Bijenkorf, gelegen voormalig bankgebouw / kantoor. Gelegen nabij de Oude Gracht, het Vredenburg en de Neude. Het object is goed bereikbaar met zowel de auto, parkeergarages liggen op enkele minuten lopen van het object als het openbaar vervoer, de bushalte ligt praktisch voor de deur.

Het bestemmingsplan biedt ruime mogelijkheden voor publieksgerichte dienstverlening, detailhandel en horeca op de begane grond en detailhandel, publieksgerichte dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, zakelijke dienstverlening en wonen op de verdieping.

KADASTRALE GEGEVENS:
Kadastraal bekend gemeente Utrecht, sectie C, nummer 6993, groot 1 are 93 centiare.

LOCATIE:
Utrecht is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Utrecht. Met 357.667 inwoners op 31 augustus 2020 is Utrecht qua inwonertal de vierde gemeente van Nederland.

INDELING:
Kelder: gang met diverse kastruimtes, toiletgroep, pantry, spreekkamer-kantoor, serverruimte, kluisruimte, kast voor brandmeldinstallatie, noodtoegang naar lift.
Begane grond: entree/bankhal, waarderuimte, trappenhuis met toegang naar souterrain en entresol. Aan de voorzijde van het pand is de eigen entree naar de kantoorruimten op de eerste en tweede verdieping. Vanaf straatniveau zijn deze verdiepingen eveneens per lift bereikbaarbaar.
Entresol: gang, spreekkamer-kantoor met zicht naar de bankhal, toilet.
Eerste verdieping: kantoorruimte, kastruimte, lunchruimte, toilet, bergruimte, dakterras, toegang tot lift.
Tweede verdieping: tweetal kantoorkamers, vaste kastruimte, toilet, toegang tot lift.
Aan de indeling alsmede de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

AFMETINGEN:
Verhuurbaar vloeroppervlakte kelder: 146 m².
Verhuurbaar vloeroppervlakte begane grond: 133 m².
Verhuurbaar vloeroppervlakte entresol: 41 m².
Verhuurbaar vloeroppervlakte eerste verdieping: 95 m².
Verhuurbaar vloeroppervlakte tweede verdieping: 75 m².
Totaal verhuurbaar vloeroppervlakte: 489 m².

PARKEREN:
Betaalde parkeergelegenheid in de omgeving.

BESTEMMING:
Conform het onherroepelijk bestemmingsplan Binnenstad (vastgesteld 18 februari 2010) heeft de onroerende zaak de Enkelbestemming: Centrum-2. Voor de volledig gegevens wordt verwezen naar de Bijlage Bestemming in de dataroom bij deze veiling.

GEBRUIKSSITUATIE / HUURSITUATIE:
Dit object wordt leeg en vrij van huur en gebruik geleverd. De geldautomaten worden voor de levering verwijderd.

OMZETBELASTING-OVERDRACHTSBELASTING:
Voor de fiscale aspecten wordt verwezen naar de Bijzondere Veilingvoorwaarden bij deze veiling..

DISCLAIMER:
BOG Auctions en BVA Auctions Real Estate (hierna te noemen ‘Makelaarskantoor’) zijn door Opdrachtgever aangesteld als haar exclusieve adviseur ten aanzien van de geplande online verkoop van het onroerend goed (het “Vastgoed”) aan de Lange Viestraat 4 te Utrecht (de “Transactie”). BOG Auctions en Makelaarskantoor zijn door de Opdrachtgever geautoriseerd, uitsluitend in de capaciteit als adviseur van de opdrachtgever, om namens de Opdrachtgever deze beknopte samenvatting (de “Samenvatting”) te verschaffen aan in aankoop van het Vastgoed geïnteresseerde partijen (de “Potentiële Kopers”) dit met als enige doelstelling om de Potentiële Kopers te assisteren in hun evaluatie van en nader onderzoek naar het Vastgoed en de Transactie. Deze Samenvatting behelst geen aanbod of uitnodiging van de Opdrachtgever en/of Makelaarskantoor en/of BOG Auctions tot het aangaan van de Transactie of toezegging of aanbeveling om de Transactie tot stand te brengen. Potentiële Kopers worden beschouwd als professionele investeerders die geacht worden voldoende expertise en ervaring te hebben om de verschillende aspecten en risico’s van de Transactie te overzien en die waar nodig eigen adviseurs zullen inschakelen. Elke Potentiële Koper wordt aangeraden om onafhankelijk juridisch, financieel, fiscaal of ander noodzakelijk advies in te winnen. Alle kosten die Potentiële Kopers maken in verband met de onderzoek en evaluatie van de Transactie zijn voor rekening en risico van die Potentiële Kopers, tenzij anders overeengekomen.

De Samenvatting is opgesteld om Potentiële Kopers te informeren over de Transactie. De Samenvatting is geen compleet overzicht of opsomming van alle informatie die Potentiële Kopers willen hebben of nodig hebben om te beslissen of zij willen bieden op het Vastgoed. De Opdrachtgever en/of BOG Auctions en/of Makelaarskantoor en hun respectievelijke dochtermaatschappijen, de aan hen gelieerde ondernemingen, medewerkers en agenten sluiten expliciet enige aansprakelijkheid uit die wellicht zou kunnen voortkomen uit deze Samenvatting of enige andere in het kader van de Transactie verstrekte informatie (de “Informatie”) en eventuele fouten op omissies hierin. Specifiek wordt er door de Opdrachtgever en/of BOG Auctions en/of Makelaarskantoor geen verklaring of garantie gegeven inzake de haalbaarheid of redelijkheid van enige in de Informatie opgenomen projectie, targets, schatting, vooruitzichten of financiële gegevens. Elke Potentiële Koper zal onafhankelijk het Vastgoed, de Transactie en de Informatie moeten onderzoeken en evalueren. Noch de Opdrachtgever, noch Makelaarskantoor hebben een verplichting om additionele informatie te verstrekken, de Samenvatting en/of Informatie aan te passen of bij te werken of enige onjuistheden aan te geven of aan te passen die op enig moment mogen blijken.

BOG Auctions / Makelaarskantoor treedt met betrekking tot de Transactie op als exclusief adviseur van de Opdrachtgever en zal derhalve andere partijen (onafhankelijk van of zij wel of niet de Samenvatting en/of Informatie hebben ontvangen) niet beschouwen als cliënt of opdrachtgever in relatie tot de Transactie.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 november 2020
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982

Oppervlakten

Oppervlakte
489 m²
Perceel
193 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
5 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A 1,00

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.