• Verkocht

Sluisjesdijk 106 3087 AJ Rotterdam

€ 775.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 april 2021
Verkoopdatum
14 mei 2021
Looptijd
3 weken

Omschrijving

Zeer interessant investeringsobject beschikbaar aan de Sluisjesdijk op bedrijventerrein ‘Rotterdam-Waalhaven‘. De Sluisjesdijk maakt onderdeel uit van het ‘Stadshavens’ project, een groot gebiedsontwikkelingsproject van de gemeente Rotterdam. De komende decennia zal het gebied rondom de Sluisjesdijk uitgroeien tot een centrum van moderne en hoogwaardige haven gerelateerde technologische bedrijvigheid.

De Sluisjesdijk heeft een uitstekende bereikbaarheid met snelle verbindingen naar het stadscentrum van Rotterdam en de snelwegen A15 (Europoort-Rotterdam-Nijmegen), A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda) en A29 (Rotterdam-Roosendaal-Zierikzee). Door de op loopafstand gelegen halte van de lijn 67 van de RET is het object eveneens goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Het aangeboden object bestaat uit twee kantoorverdiepingen in Businesscenter De Sluiswaegter. De bedrijfsunits op de begane grond zijn kadastraal gesplitst en zullen niet in de verkoop betrokken worden.

Oppervlakte

Eerste verdieping: circa. 829 m2 BVO (circa. 760 m2 VVO)

Tweede verdieping: circa. 842 m2 BVO (circa. 779 m2 VVO)

Entree op de begane grond: circa. 34 m2 BVO

Parkeren

Het object beschikt niet over zelfstandige parkeervoorzieningen. Aan de Sluisjesdijk en de omringende wegen is er volop openbare parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het object een “Bedrijf – 2”, waardoor dienstverlening en havengerelateerde bedrijven zijn toegestaan. Detailhandel en wonen zijn, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

Het object wordt in de huidige staat opgeleverd. De tweede verdieping is momenteel ingericht als kantoorruimte voorzien van onder andere een systeemplafond, inbouwverlichting, vloerbedekking, radiatoren en een brandmeldinstallatie.

Op de eerste verdieping is gestart met de renovatie en herinrichting. De ruwbouw is klaar en dient enkel nog afgewerkt te worden. De verdieping zal in de huidige staat worden opgeleverd, zo kan de koper de afwerking volledig naar wens laten uitvoeren.

Koopcondities

Vraagprijs: € 775.000,- k.k.

Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de overeenkomst.

VvE: De bijdrage is nog niet bekend omdat de VvE momenteel nog in oprichting is.

Aanvaarding: In overleg.

Goedkeuring:

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer

Deze informatie is met de meeste zorg samengesteld. Niettemin aanvaardt de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook uitdrukkelijk afgewezen. De verstrekte informatie is uitsluitend bedoeld als uitnodiging voor een gesprek.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het bedrijfspand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Sluisjesdijk 106 in Rotterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 775.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
19 april 2021
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1945-1959

Oppervlakten

Oppervlakte
1.671 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.