• Verkocht

Hendrik Figeeweg 3 G2 2031 BJ Haarlem

€ 345.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
17 maart 2022
Verkoopdatum
28 maart 2022
Looptijd
11 dagen

Omschrijving

OBJECT:
In Haarlem, op een unieke locatie aan het Spaarne, staat sinds begin 2010 het FigeeCenter. Een bedrijfsverzamelgebouw met een fantastische uitstraling. Met panoramisch uitzicht op Haarlemmer Stroom, het Drostecomplex en het oude centrum van Haarlem. Wij bieden hier een kantoorunit aan op de begane grond. Het geheel beschikt verder over een industriële uitstraling met o.a. hoge plafonds.

KADASTRALE GEGEVENS:
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de bedrijfsruimte op de begane grond van voormeld gebouw, plaatselijk bekend Hendrik Figeeweg 3G2 te 2031 BJ Haarlem, kadastraal bekend gemeente Haarlem II, sectie N, nummer 1985 A-5, uitmakende het honderd vijftien drieduizend achthonderd tweeënvijftigste (115/3.852) onverdeeld aandeel in voormelde gemeenschap.
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de parkeerplaats plaatselijk bekend, kadastraal bekend gemeente Haarlem II, sectie N, nummer 1985 A-33, uitmakende het veertien drieduizend achthonderd tweeënvijftigste (14/3.852) onverdeeld aandeel in voormelde gemeenschap.

VOORZIENINGEN:
• C.V. ketel;
• pantry;
• toilet;
• dubbele ingang;
• inpandige opslagruimte.

LOCATIE:
Gelegen op het bedrijvenpark “de Waarderpolder” aan de rand van Haarlem en het Spaarne, het grootste bedrijvenpark van Zuid-Kennemerland. Er zijn ca. 850 bedrijven gevestigd, waar 12.000 mensen werken. Van kleinschalige studio’s en werkplaatsen tot omvangrijke bedrijven zoals bijv. grafische en farmaceutische bedrijven zijn er gevestigd.
Naast de oorspronkelijke bedrijfspanden is er de laatste jaren spraakmakende en fraai vormgegeven nieuwbouw gekomen, is industrieel erfgoed herontwikkeld dat een nieuwe bestemming heeft gekregen.

BEREIKBAARHEID:
De Waarderpolder ligt ideaal ten opzichte van de grote steden in de Randstad en Schiphol, heeft goede verbindingen, volop parkeergelegenheid en de gezellige binnenstad ligt op een paar minuten afstand. De Waarderpolder heeft een NS-station en een bustraject.
Gelegen direct bij de A-200 en de A-9 en 10 minuten van Amsterdam en Schiphol.

PARKEREN:
1 eigen parkeerplaats voor de unit. Openbaar parkeren in de omgeving.

BTW:
Wel / niet van toepassing

VVE KOSTEN:
• Nutsvoorzieningen: € 165,09
• Bijdrage VVE: € 66,54
• Bijdrage parkeerplaats: € 6,42

KOOPVOORWAARDEN:
• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Splitsing in appartementsrechten:
Zoals vermeld in de splitsingsakte. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Bodeminformatie:
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

• Oplevering: in overleg.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Waarderpolder, vastgesteld bij raadsbesluit d.d. 18.2.2010 nummer 2010/12664, geeft o.a. aan bedrijven, zijnde een onderneming waarbij het accent ligt op het vervaardigen, ontwerpen, bewerken, installeren, opslaan en/of verhandelen van goederen. Eventuele detailhandelsactiviteiten vinden daarbij uitsluitend plaats als ondergeschikt onderdeel van de onderneming in de vorm van verkoop c.q. levering van ter plaatse vervaardigde, bewerkte of herstelde goederen, dan wel goederen die in rechtstreeks verband staan met die uitgeoefende handelingen.
Voor overig gebruik raadpleeg het bestemmingsplan.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

Disclaimer:
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 345.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
17 maart 2022
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten

Oppervlakte
115 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en aan vaarwater
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.