• Verkocht

Wibautstraat 99 - 101 1091 GL Amsterdam

€ 575.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 juli 2022
Verkoopdatum
16 september 2022
Looptijd
2 maanden

Omschrijving

Fraaie bedrijfsruimte met ruime bestemmingsmogelijkheden centraal aan de Wibautstraat.

De Wibautstraat 99-101 ligt in één van de meest dynamische gebieden van Amsterdam en is een belangrijke verkeersader (waaronder metro en busvervoer) die van het Amstelstation richting de binnenstad loopt. Inmiddels is de renovatie voltooid van deze belangrijke verkeersader en dat heeft geresulteerd in een strakke groene stadsboulevard met een twee-richtings fietscorridor aan beide zijden. Door de functiemix, begroeiing en scholenhuisvesting (Amstelcampus) is een leefbare groenboulevard ontstaan met allure waar tevens een aangename en veilige openbare verblijfsruimte voor bewoners en gebruikers is ontstaan.

OPPERVLAKTE
De oppervlakte bedraagt 128 m² v.v.o. (145 m² b.v.o.).

BEREIKBAARHEID
De locatie is met de auto goed bereikbaar via het Prins Bernhardplein naar de Wibautstraat. Fietspaden zijn gelegen voor deur. De bus en metro stoppen op slechts 100 meter van de locatie.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-)vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan "Oosterparkbuurt" d.d. 27 februari 2013 geldt op deze locatie de bestemming “enkelbestemming Centrum”. Gebruik van de bedrijfsruimte ten behoeve van detailhandel, dienstverlening, kantoor, bedrijven is toegestaan. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen.

KADASTER
Gemeente: Amsterdam
Sectie: S
Nummer: 8526
Appartementsindex: 2 en 3

ERFPACHT
- Het betreft een voortdurend recht van erfpacht;
- Huidig tijdvak 16 december 2016 tot en met 15 december 2066;
- Canon € 7.475,- per jaar;
- De erfpachtbestemming betreft bedrijfsruimte;
- Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing.

SERVICEKOSTEN
Het onderhavige object maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren (stukken zijn op aanvraag beschikbaar). De servicekosten in 2022 bedragen € 104,90 per maand.

BIJZONDERHEDEN
- De verkoop is op basis van een overeenkomst van het notariaat Model Ring Amsterdam;
- Verkoper vraagt bij de ondertekening van een koopovereenkomst een waarborgsom op de derdenrekening van de notaris van 10% van koopsom;
- In de koopakte zal een bepaling worden opgenomen dat koper bekend is met de plaatselijke situatie en dat zij bekend is met de informatie die door verkoper is verstrekt via de dataroom;
- Een (potentiële) koper heeft de mogelijkheid vooraf haar onderzoeken uit te voeren. In de koopovereenkomst zal een artikel worden opgenomen dat koper het object accepteert "as-is";
- Verkoper dient expliciet haar schriftelijke toestemming te geven aan de inhoud van de transactie alsmede de inhoud van de koop- en leveringsakte (voorbehouden).

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 575.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
15 juli 2022
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht (á € 7.475,00 per jaar)

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987

Oppervlakten

Oppervlakte
128 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
C 1,25

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.