• Verhuurd

Beukelsdijk 201 B 3022 DH Rotterdam

€ 850 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
6 mei 2021
Verhuurdatum
18 mei 2021
Looptijd
12 dagen

Omschrijving

Betreft:
*Flexibele termijnen bespreekbaar* Voormalig in gebruik geweest als kantoor, gelegen op de begane grond van de Beukelsdijk 201-B te Rotterdam. Het betreft totaal circa 80 m2 kantoor/winkelruimte verdeeld over de entree en entresolvloer op een zichtlocatie. Het object is centraal gelegen bij de rotonde van de Beukelsdijk naast de lokale kerk de “Poolse Kerk.

Locatie:
Het object is gelegen in het Westen van Rotterdam, nabij de rotonde waar de Van Clittersstraat, de Burgemeester Meinezlaan en de Beukelsdijk samenkomen. Op directe loopafstand bevinden zich meerdere kleinschalige ondernemers en supermarkten. Het object ligt nagenoeg naast de toonaangevende kerk “Onze Lieve Vrouwe Sterre der Zee”, een boegbeeld voor, hedendaags, de Poolse kerkgemeenschap.

Bereikbaarheid:
Zowel met de auto als met het openbaar vervoer (bus tram - lijn 23, 24 en 38) is de Beukelsdijk goed bereikbaar. Het Vroesenpark en uitvalswegen (A13/A20/A16) rondom Rotterdam zijn middels de Diergaardetunnel zeer goed te bereiken

Oppervlakte:
Kantoor/winkelruimte circa 80 m2

Parkeren:
Er kan (tegen betaling) langs de openbare weg worden geparkeerd alsmede middels parkeervergunningen.

Kenmerken & voorzieningen:
De ruimten worden in huidige staat aangeboden. Onderhoud, herstel en-/of vervanging van in het gehuurde aanwezige en/of aangebrachte inrichtingscomponenten welke geen onderdeel van het gehuurde uitmaken zijn voor rekening en risico van Huurder.

Huurprijs:
€ 850,-- per maand exclusief BTW.

Servicekosten:
Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van contracten met (NUTS-) leveranciers.

Huurtermijn:
5 jaar + aansluitende verlengingsperiode van 5 jaar. Afwijkende termijnen zijn bespreekbaar.

Huurbetalingen:
Per kalendermaand vooruit te voldoen.

Huurprijs indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers Laag (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. In het geval dat de huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurgarantie:
Huurder dient een bankgarantie te stellen, dan wel een waarborgsom te voldoen ter grootte van een bruto kwartaalverplichting. Dit wil zeggen op basis van 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW over beiden.

Huurovereenkomst:
Conform standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie januari 2015) of standaard ROZ-model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW (versie september 2012).

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 850 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6 mei 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1923

Oppervlakten

Oppervlakte
80 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.