• Verhuurd

Bergweg 302 B 3032 BB Rotterdam

€ 1.050 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
25 maart 2021
Verhuurdatum
28 april 2021
Looptijd
4 weken

Omschrijving

Betreft:
De Bergweg 302 B te (3032 BB) Rotterdam is een van de bekendere straten van Rotterdam. De ruimte is per direct beschikbaar. Het betreft een nette bedrijfsruimte van ca. 65 m2 op de begane grond en ca. 10 m2 in het souterrain, gelegen op een zichtlocatie aan de Bergweg. De bedrijfsruimte bevindt zich recht tegenover het winkelcentrum Eudokiaplein.

De bovengelegen bedrijfsruimte is verdeeld over een entree, een wachtkamer twee spreek/behandelkamers en een (afgesloten) receptiekamer. De bedrijfsruimte heeft tevens de beschikking over een souterrain, via de buitentrap toegankelijk, dat gebruikt kan worden als kantoor en/of archief/opslagruimte. De Bergweg 302 B is voorheen in gebruik geweest als huisartsenpraktijk.

Locatie / Bereikbaarheid:
Het object is gelegen in het noorden van Rotterdam in het stadsdeel Rotterdam-Noord en in de wijk Agniesebuurt. De Bergweg is een lange winkelstraat die begint op kruising van de Gordelweg en eindigt op de kruising van de Schiekade en de Walenburgerweg. In de directe omgeving bevinden zich een gemixt gebruik van woningen en winkels op de begane grond, dit zijn dan voornamelijk kleinschalige of lokale ondernemers/winkeliers die hier zijn gevestigd. De bedrijfsruimte is gelegen op een zichtlocatie met uitzicht op het winkelcentrum Eudokiaplein. In het winkelcentrum bevinden zich onder andere de Albert Heijn, Gall & Gall, Kruidvat, Praxis en de Aldi.

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer (tramlijn 4 - tramstation Eudokiaplein) is het object goed te bereiken. De ring en rijkswegen rondom Rotterdam zijn binnen enkele minuten te bereiken via de Schieweg zelf welke uitmond in de A20 of N471, anders kan altijd de Stadhoudersweg worden aangehouden en komt men op de A13.

Oppervlakte:
Circa 65 m2 praktijk-/ kantoorruimte
Circa 10 m2 opslagruimte

Parkeren:
Langs de openbare weg kan tegen betaling worden geparkeerd, eventueel kunnen er bij de Gemeente Rotterdam vergunningen worden aangevraagd.

Kenmerken & voorzieningen:
Het object wordt in huidige staat verhuurd, en is onder andere voorzien van:
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- Alarmsysteem;
- Pantryvoorziening;
- WC-groep;
- Wateraansluiting in 2 (twee) kamers;
- Vloerafwerking;
- Glas-in lood.

Huurprijs:
€ 1.050,-- per maand;
Bovengenoemde huurprijs is exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten:
Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van contracten met NUTS-leveranciers alsmede voor het afsluiten van eventuele service-/onderhoudscontracten.

Huurtermijn:
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Huurbetalingen:
Per kalendermaand vooruit te voldoen.

Huurprijs indexering:
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI), reeks “CPI-Alle Huishoudens” Laag (2015), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst niet te opteren voor BTW belaste huur en verhuur.

Huurgarantie:
Huurder dient een bankgarantie te stellen, dan wel een waarborgsom te voldoen ter grootte van een kwartaalverplichting. Dit wil zeggen 3 maanden huur.

Huurovereenkomst:
Conform standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie januari 2015), inclusief enkele aanvullende bepalingen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.050 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
25 maart 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1898

Oppervlakten

Oppervlakte
65 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Systeemplafond, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m en Tramhalte op 500 m tot 1000 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.