• Verhuurd

Veerhaven 13 3016 CJ Rotterdam

€ 2.200 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
30 september 2020
Verhuurdatum
1 mei 2021
Looptijd
7 maanden

Omschrijving

OMSCHRIJVING
In totaal komt voor verhuur beschikbaar ca. 160 m² representatieve kantoorruimte gelegen op de 3e verdieping van het statige herenhuis gelegen aan de Veerhaven 13 in het Scheepvaartkwartier te Rotterdam. Het statige pand, met uitzicht op de Veerhaven en rivier de Maas, biedt een fraaie combinatie van authentieke details en moderne voorzieningen.

OPLEVERINGSNIVEAU
KANTOORRUIMTE
• meerdere kantoorvertrekken;
• lunchruimte met pantry;
• recent in haar geheel geschilderd;
• eigen elektrameter;
• glasvezel en CAI-aansluiting;
• uitsluitend per trap bereikbaar.

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

OPPERVLAKTE
BOUWLAAG OPPERVLAKTE
3e verdieping ca. 160 m²

LIGGING
Het kantoorgebouw is gelegen aan rivier de Maas in het charmante Scheepvaartkwartier te Rotterdam. Het Scheepvaartkwartier met haar pittoreske Veerhaven staat bekend als een van de meest representatieve wijken van Rotterdam. Talloze hoogwaardige restaurants en uitgaansgelegenheden, waaronder Huson, Parkheuvel, Loos, Westelijk Handelsterrein, Zeezout alsmede Sociëteit “De Maas”, bevinden zich op loopafstand van het betreffende kantoorgebouw. Voorzieningen als een supermarkt, een postkantoor en een kantoorboekhandel zijn tevens aanwezig in het Scheepvaartkwartier.

BEREIKBAARHEID
MET DE AUTO
Vanwege de nabije ligging van de trajecten Parklane, Boompjes/Maasboulevard en tunneltracé is het rijkswegennet rond Rotterdam makkelijk bereikbaar met eigen vervoer. De zuidelijke Maasoever is tevens goed te bereiken via de nabijgelegen Maastunnel en Erasmusbrug. Voor een centrumlocatie is de bereikbaarheid per eigen vervoer dan ook goed te noemen.
MET HET OPENBAAR VERVOER
Met tramlijn 7 is het Centraal Station van Rotterdam binnen 5 minuten bereikbaar en ook het metrostation Leuvehaven is op loopafstand gelegen.

PARKEREN
Het is mogelijk om tegen betaling te parkeren op de openbare weg. Eventueel bestaat er de mogelijkheid om een parkeervergunning aan te vragen bij het Parkeerbedrijf Rotterdam. Op loopafstand (400 meter) bevindt zich de Erasmusbrug parkeergarage (noordoever, westzijde).

HUURPRIJS
Kantoorruimte € 2.200,- per maand.

Genoemde huurprijs dient vermeerderd te worden met de geldende BTW.

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt € 20,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW, en omvat de hiernavolgende leveringen en diensten:
- levering en vastrecht van elektra in de gemeenschappelijke ruimten;
- levering en vastrecht van gas in gehuurde;
- levering en vastrecht van water in het gehuurde;
- onderhoud gebouw gebonden installaties;
- ramen wassen aan de buitenzijde van het gehuurde.
Verrekening geschiedt op basis van jaarlijkse nacalculatie.

HUURBETALING
De huurbetaling geschiedt per maand bij vooruitbetaling.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model februari 2015.

HUURTERMIJN
Flexibele en/of afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
In overleg.

ZEKERHEIDSTELLING HUUR
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2006 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

AANVAARDING
In overleg.

DISCLAIMER
Deze informatie is uitsluitend bedoeld om te informeren en uit te nodigen tot het doen van een aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities komt geen overeenkomst tot stand en worden onze opdrachtgevers en BRiQ real estate B.V. niet gebonden. Een overeenkomst komt slechts tot stand door aanvaarding van alle essentiële en ondergeschikte punten van een aanbod. De totstandkoming van een overeenkomst blijkt uitsluitend uit een schriftelijke kennisgeving door BRiQ real estate B.V. en/of haar opdrachtgever.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 2.200 per maand
Servicekosten
€ 20 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
30 september 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1860

Oppervlakten

Oppervlakte
160 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bereikbaarheid
Metrohalte op 500 m tot 1000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.