• Verhuurd

Westersingel 87 3015 LC Rotterdam

€ 2.875 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
26 september 2020
Verhuurdatum
23 april 2021
Looptijd
6½ maand

Omschrijving

BETREFT
Op de 3e verdieping van dit statige kantoorpand gelegen aan de Westersingel 87 te Rotterdam-centrum is een turn-key kantoorruimte beschikbaar van ca. 160 m2 met aan de voor- en achterzijde twee grote balkons.

Vanuit je kantoor kijk je zo op de gezellige Witte de Withstraat. In de jaren negentig veranderde deze buurt langzaam naar de trendy wijk van nu. Hier vind je telkens nieuwe winkeltjes, galeries en restaurantjes. Zeer vernieuwend op zowel cultureel als culinair gebied!
Er hangt een heerlijke wereldse sfeer door het internationale publiek dat wordt aangetrokken door de altijd aanwezige gezelligheid.

BEREIKBAARHEID
De Westersingel ligt in hartje Rotterdam. Alle voorzieningen zijn op loopafstand. De kantoorruimte is zeer makkelijk te bereiken, voor welk vervoersmiddel je ook kiest. Je loopt zo de stad in en de metrohalte Beurs ligt om de hoek. Rotterdam Centraal Station is op 10 minuten loopafstand en het Erasmus MC is op loopafstand te bereiken.
Met de auto zit je zo op de Erasmusbrug of Maasboulevard richting de snelweg. Makkelijker kan het eigenlijk niet.

PARKEREN
Op eigen terrein zijn maximaal 4 parkeerplaatsen te huur. De maandelijkse kosten hiervoor bedragen € 125,00 per plaats per maand exclusief btw. In de directe omgeving is tevens voldoende (betaalde) parkeergelegenheid aanwezig.

OPPERVLAKTE
Ca. 160 m2 bvo gelegen op de 3e verdieping.
In de kelder van het gebouw is tevens separate opslagruimte te huur.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

WIJZE VAN OPLEVERING
De kantoorruimte is o.a. voorzien van:
- lift;
- toiletgroep;
- pantry;
- airconditioning;
- zonwering;
- vloerbedekking;
- databekabeling;
- afgewerkte wanden en plafonds;
- glazen scheidingswanden;
- verlichting middels inbouw spots;
- 2 ruime balkons met schuifpui.

HUURPRIJS
€ 2.875,00 per maand, exclusief BTW en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
€ 30,00 per m2/ jaar exclusief btw.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 2.875 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
26 september 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1903

Oppervlakten

Oppervlakte
160 m²
Perceel
160 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m, NS station op 1500 m tot 2000 m, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m, Tramhalte op minder dan 500 m en tramknooppunt op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.