• Verhuurd

Groeneweg 162 W 3981 CP Bunnik

€ 1.100 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
26 februari 2021
Verhuurdatum
29 maart 2021
Looptijd
4 weken

Omschrijving

Moderne kantoor- showroomunit beschikbaar op bedrijventerrein "De Twaalf Apostelen” in Bunnik. De beschikbare unit maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw “Bunniks Bron” en is gelegen op de hoek van het complex. Zodoende beschikt de unit over een eigen terras waar u heerlijk kunt lunchen of borrelen. Voor de unit zijn 4 privé parkeerplaatsen beschikbaar. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de directe omgeving aanwezig.

Het bedrijventerrein “De Twaalf Apostelen” staat bekend om haar diversiteit van aanwezige bedrijven en een uitstekende bereikbaarheid. Het NS – station ligt namelijk op loopafstand en de op- en afritten van de A12 (Den Haag – Arnhem) op circa 500 meter. Via de vele overige uitvalswegen zijn omringende dorpskernen eveneens zeer snel te bereiken vanaf het bedrijventerrein.

Metrages (BVO)

Begane grond: circa. 46 m² BVO

Eerste verdieping: circa. 40 m² BVO

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit kantoorpand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Groeneweg 162 W in Bunnik aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Voor de unit zijn 4 privé parkeerplaatsen beschikbaar. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de directe omgeving aanwezig.

Bestemming

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft de unit een “Bedrijventerrein” bestemming met een functieaanduiding tot en met milieucategorie 3.2. Detailhandel en wonen zijn, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsrapport

De unit wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief:

- Airconditioning op de begane grond en de eerste verdieping;
- Meterkast met aansluitingen en meters voor gas, water en elektra;
- Elektra aansluitingen;
- Toilet;
- Keuken;
- Wit gespoten plafonds;
- CV - installatie met vloerverwarming;
- Alarminstallatie;
- Glasvezel;
- Hoogwaardige gevels deels voorzien van metselwerk;
- Aluminium kozijnen met HR++ beglazing;
- Vloerafwerking.

Huurcondities

Huurprijs : € 1.100,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 3 jaar.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit kantoorpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure voor de Groeneweg 162 W in Bunnik aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.100 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
26 februari 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten

Oppervlakte
86 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.