• Verhuurd

Wilhelminasingel 1 4818 AA Breda

€ 26.200 /jr

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 september 2021
Verhuurdatum
19 januari 2022
Looptijd
4 maanden

Omschrijving

KENMERKEN

De kruising van de Wilhelminasingel en –straat is een druk verkeersknooppunt waar de as centrum-Ginneken de singel van Breda kruist. De Wilhelminastraat is dé high-end winkelstraat van Breda en maakt onderdeel uit van het winkelgebied “Oranje-Zuid". De straat kenmerkt zich door de aanwezigheid van winkels in het midden en hoge segment op het gebied van mode, woninginrichting en dagelijkse luxe goederen.

LOCATIE

Bereikbaarheid
De Wilhelminastraat vormt de verbinding tussen de Nieuwe Ginnekenstraat en de Ginnekenweg, net ten zuiden van het stadscentrum van Breda. Het pand is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. In de directe omgeving is een bushalte gelegen en het station bevindt zich op slechts 1,7 km afstand.

Parkeren
Parkeren in het gebied is betaald (€ 1,50 per uur, in de Wilhelminastraat het eerste kwartier gratis). Ondernemers kunnen een vergunning voor het gebied aanvragen, kosten hiervoor bedragen € 40,-- per maand.

OBJECTGEGEVENS

Zeer goed zichtbare, commerciële ruimte, gelegen op de begane grond van één van de meest markante hoeken van Breda.

Indeling
Het pand beschikt over een eigen entree met tochtportaal. Aansluitend zijn een drietal ruimten gevestigd, die herinneren aan de voormalige kamer-en-suite indeling zoals dat gebruikelijk was in statige herenhuizen.
Achter deze ruimte is een secundaire ruimte met toilet, pantry, bergruimte en kleine magazijnruimte (zonder daglicht) met nooduitgang gelegen. Deze laatste ruimte is eventueel nog uit te breiden met een ruimte van ca 8 m² met directe daglichttoetreding.

Oppervlakte
De oppervlakte bedraagt ca. 125 m².

Opleveringsniveau
Het pand wordt aangeboden in de huidige staat, onder meer voorzien van een fraaie houten vloer en gestucte plafonds met inbouwverlichting.

Bestemmingsplan
Volgens bestemmingsplan “Zandberg” heeft het pand als bestemming “Gemengd -1”. Deze bestemming biedt ruimte aan een breed scala van bedrijvigheid zoals onder andere ‘detailhandel’, ‘Dienstverlening’, ‘(para)Medische voorzieningen’ en ‘Horeca 1’.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
€ 26.200,-- op jaarbasis, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 500,-- (exclusief BTW) per maand voor onder meer gas, water, elektra en glasbewassing

Huurtermijn
Huurperiode in overleg.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 26.200 per jaar
Servicekosten
€ 500 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
13 september 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten

Oppervlakte
125 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.