• Verhuurd

Danzigerbocht 39 1013 AM Amsterdam

€ 230 /m²/jaar

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
18 september 2020
Verhuurdatum
8 juni 2021
Looptijd
8½ maand

Omschrijving

HET GEBOUW
De Houthavens is een relatief nieuw gebied in Amsterdam. De eerste huurders (niet Haven gerelateerd) zijn hier in 2006 zich gaan vestigen. Daarna heeft het gebied een volledige metamorfose ondergaan en is in een snel tempo veranderd in een gebied welke zeer in trek is bij de creatieve industrie. Inmiddels zijn er al veel mooie partijen die zich in dit gebied hebben gevestigd waaronder, PVH (o.a. Tommy Hilfiger, Calvin Klein), Hugo Boss, Tuvalu Media, Dedato Architecten, Vue Cinema’s, Mediaxplain, Theater Amsterdam, Media Monks, Rockstart, Red Bull, Diesel en Barts.

Het betreft een ruimtelijk nieuw gebouw (2018) met veel lichtinval door de vele hoge raampartijen. De kantoor-bedrijfs-/showroomruimte heeft een eigen entree op de verdieping met een toegangscontrolesysteem. De beschikbare ruimte heeft een plafondhoogte van circa 4 meter en energielabel A+++. Tevens heeft het object een industrieel uiterlijk door de afwerking met pure en rauwe materialen, zoals onbewerkt beton, hout en staal. De beschikbare ruimte heeft veel daglichttoetreding en grenst direct aan het gemeenschappelijke terras.

Onlangs is er een hele nieuwe woonwijk gebouwd aan de Haparandadam. Hierdoor ontstaat er meer levendigheid, komt er naast een Theater ook een bioscoop en zijn er een tal van horeca zaken geopend ( o.a. Pont 13, REM Eiland, Wilde kroketten , Restaurant Karaat en Lars Amsterdam). Om cliënten te ontvangen voor een langdurig werkbezoek in de Houthavens is Hotel Moxy Amsterdam geopend waar men in stijl kan overnachten.

VERHUURBARE OPPERVLAKTE
Het betreft een unit van circa 353 m² kantoor-/bedrijfsruimte gelegen op de eerste verdieping alsmede 5 (vijf) parkeerplaatsen.

AANVANGHUURPRIJS
€ 230,- per m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
€ 30,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW. Dit bedrag is op basis van voorschot met nacalculatie.

HUURINGANGSDATUM
Per direct

HUURTERMIJN
5 jaar.
Een kortere huurperiode is bespreekbaar.

BESTEMMING
Kantoor-/bedrijfsruimte conform ARRA code.

VOORZIENINGEN
Het object zal worden opgeleverd met de navolgende voorzieningen:
- Diverse scheidingswanden;
- Pantry v.v. vaatwasser, close in boiler;
- Toiletgroep;
- Serverruimte;
- Mechanische ventilatie met topkoeling;
- Gemeenschappelijk dakterras;
- Akoestisch plafond;
- Mogelijkheid tot glasvezel verbinding (meerprijs);
- Toegangscontrole middels tags.

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Er dient een bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model februari 2015.

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW-belaste ver­huur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW-b­elaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

BEREIKBAARHEID
Auto
Het object is binnen enkele minuten vanaf het rijkswegennet, via de A10 west, afslag S102 Sloterdijk/Teleport, de Transformatorweg / Spaarndammerdijk S101 en de Archangelweg bereikbaar. Ook de binnenstad wordt via de Spaarndammerdijk / Tasmanstraat en Houtmankade / Nassaukade S100 snel bereikt.

Parkeren
Op de openbare weg (bemeterd) daarnaast kan er geparkeerd worden in de tegenovergelegen parkeergarage.

Openbaar vervoer
Bus 48 rijdt van Amsterdam CS naar station Sloterdijk. Uitstappen halte Koivistokade (4 minuten), vanaf deze halte is het nog 1 minuut lopen. In de ochtendspits rijdt ook bus 248 (snelbus) CS- Haparandaweg – Koivistokade.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 230 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 30 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
18 september 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2011-2020

Oppervlakten

Oppervlakte
353 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling en pantry

Energie

Energielabel
A++
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.