Smederij 6 2211 SM Noordwijkerhout

€ 22.500 /jr

Omschrijving

Recent verbouwd, complete en multifunctionele ingerichte kantoorruimte met een ruim eigen parkeerterrein. Dit hoekpand met veel daglicht is gunstig gelegen op het rustige industrieterrein ’s Gravendam in Noordwijkerhout.

Omschrijving
Het totale complex van bijna 450 m² kantoorruimte verdeeld over 2 verdiepingen, wordt aangeboden in deelverhuur vanaf 170 m². Beide verdiepingen zijn zowel los als samen te huur. Aangrenzend aan het pand is tevens nog 450 m² opslagruimte. Deze wordt in eerste instantie niet te huur aangeboden, maar het is wel bespreekbaar om deze ruimte erbij te huren.

Dit bedrijfspand is ideaal te gebruiken voor een dynamische kantoorruimte. De bovenverdieping is net volledig vernieuwd en de benedenverdieping is in 2018 helemaal gerenoveerd. In beide gevallen is het voor een bedrijf nog mogelijk om de ruimtes aan te kleden met eigen wensen. Elke verdieping kent een aantal kantoren die centraal uitkomen op de samenkomstruimtes. Tevens kent elke verdieping een overlegruimte die ook nog multifunctioneel inzetbaar is.

Het kantoor ligt dichtbij de uitvalsweg richting de A44 en heeft veel ruimte rondom voor het stallen van fietsen of het parkeren van auto’s. De bedrijfsruimtes zijn apart te ontsluiten door middel van een eigen entree.

Tevens kent het perceel een eigen laad- en losstrook waardoor het geen probleem is voor vrachtwagens om eventueel te laden en te lossen.

Oppervlakte
De totale oppervlakte van de kantoorruimtes bedraagt ca. 400 m² bestaande uit;

– Kantoorruimte begane grond ca. 225 m²
– Kantoorruimte eerste verdieping ca. 175 m²

Huurprijs
De huurprijs bedraagt per verdieping € 22.500– per jaar excl. BTW.

Opleveringsniveau
De kantoorruimtes kennen een hoog opleveringsniveau waarmee je echt je klanten kan verrassen en je medewerkers een zeer plezierige werkruimte gunt. De kantoren kennen allemaal grote raampartijen waar veel daglicht doorheen valt. De nieuwe keuken is van alle kantoorgemakken voorzien en tevens is er veel extra ruimte om je klanten te ontvangen.

Parkeren
Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar. Rondom het object behoren 12 eigen parkeerplaatsen. Tevens is er in de nabijheid ruim voldoende parkeergelegenheid voor extra auto’s.

Bereikbaarheid
Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via de Rijksweg A44 en A4 die nabij gelegen zijn. Daarnaast is een bushalte gelegen op ca. 100 meter van het bedrijfspand.

Huurovereenkomst
Standaard ROZ-model huurovereenkomst voor bedrijfsruimte.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting voor huur- en voorschot energiekosten alsmede over het totaal verschuldigde B.T.W.

Indexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
De aangepaste huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Bestemming
De huurder dient zich te conformeren aan het vigerende bestemmingsplan (zie bijlage).

Algemeen
- vestigings-, milieu- alsmede evt. bouwvergunning dienen door de huurders zelf schriftelijk te worden aangevraagd bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente.
- additionele eisen, onder andere op het gebied van de brandweereisen als gevolg van het verstrekken van vergunningen komen voor rekening van huurders.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 22.500 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten

Oppervlakte
450 m² (in units vanaf 170 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Verspreide huizen in het Centrum, Noordwijkerhout

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Smederij 6

€ 22.500 /jr