Dorpsstraat 10 unit 1 2211 GC Noordwijkerhout

€ 15.000 /jr

Omschrijving

In het centrum van Noordwijkerhout gelegen uitermate goed geoutilleerde kantoorruimte ter grootte van 134 m² als onderdeel van het moderne verzamelgebouw 'Business Center Bollenstreek'. Een vijftal privé parkeerplaatsen zijn bij de huur inbegrepen.

Omschrijving
Op absolute centrum locatie bevindt zich op de begane grond van een kleinschalig appartementengebouw het luxe Business Center Bollenstreek. Het Business Center Bollenstreek kent als adres Dorpsstraat 8A en 10 en biedt plaats aan een zestal dynamische ondernemingen vanuit geheel verschillende disciplines. Achter het gebouw bevindt zich een afgesloten parkeerterrein waar iedere huurder de beschikking heeft over zijn eigen parkeerplaatsen. Tevens bevindt zich hier een fietsenstalling voor gezamenlijk gebruik.

Beschikbare ruimte
De ruimte die beschikbaar is, is aan de voorzijde van Dorpsstraat 10 gelegen en bestaat uit een grote kantoor- werkruimte van circa 112 m². Daarnaast zijn er nog twee aparte spreekkamers van 11 m² per stuk. Door de ligging voorin het gebouw is er de mogelijkheid om uw bedrijf via een reclame aanduiding in de etalage aan het winkelend publiek te presenteren. Verder geldt dat de bezoekers van de naastgelegen pin automaat (de enige in Noordwijkerhout die in het openbaar gebied aanwezig is) uw onderneming binnen de kortste keren zullen leren kennen.

De kantoor- werkruimte alsmede de spreekkamers zijn als vanzelfsprekend voorzien van vloerbedekking, systeemplafond met verlichting, airconditioning (m.u.v. één van de spreekkamers), kabelgoten en verwarming.

Naast de genoemde kantoor- werkruimte en de spreekkamers (van in totaal 134 m²) heeft de huurder eveneens de beschikking over de algemene ruimten die gedeeld worden met een tweetal andere huurders. Dit betreft de ruime keuken/kantine met inbouw apparatuur, de toiletgroep met dubbel toilet alsmede de entree met schuifdeuren en de representatieve doorgang. De algemene ruimtes worden wekelijks in opdracht van de verhuurder schoon gemaakt.

Parkeerterrein
Achter het Business Center Bollenstreek bevindt zich het bijbehorende en afgesloten parkeerterrein. Bij de aangeboden ruimte horen 5 eigen parkeerplaatsen op dit terrein. Deze parkeerplaatsen zullen met een bordje (met daarop het logo van de huurder) gemarkeerd worden.

Locatie in het hart van het centrum
Deze unieke centrum locatie biedt u, zodra de overheid dit weer toestaat, de mogelijkheid om op eenvoudige wijze 'buiten de deur' van een kop koffie, lunch of diner te genieten. Ook kan er direct na 'het werk' boodschappen gedaan worden. Geen omrijden en tijdverlies meer tijdens het woon-werkverkeer.

Kortom
Door de ligging in het centrum, de indeling en afwerking van het Business Center Bollenstreek en het privé parkeerterrein zorgen ervoor dat hier sprake is van een uitstekende vestigingsplaats voor de dynamische ondernemer die een representatieve uitstraling waardeert!

Extra info
- Reclame aanduiding: In overleg kunt u uiteraard uw bedrijfsnaam , uitstekend presenteren op deze drukke centrum locatie!
- Het is niet toegestaan om het pand als bank-, hypotheek- , assurantie-, of effectenbedrijf te gebruiken.
- Het is niet toegestaan om het pand als makelaarskantoor of verhuurbureau in onroerend goed te gebruiken.
- De huurder moet zich conformeren aan het huishoudelijk reglement.
- Het gebruik als praktijkruimte in plaats van kantoorruimte dient in overleg met de verhuurder en de Vereniging van Eigenaars plaats te vinden.
- De huurprijs is exclusief BTW en exclusief energiekosten

Huurovereenkomst
Standaard ROZ-model huurovereenkomst voor bedrijfsruimte.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting voor huur- en voorschot energiekosten alsmede over het totaal verschuldigde B.T.W.

Indexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
De aangepaste huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Bestemming
De huurder dient zich te conformeren aan het vigerende bestemmingsplan alsmede de splitsingsakte en het huishoudelijk reglement.

Algemeen
- vestigings-, milieu- alsmede evt. bouwvergunning dienen door de huurders zelf schriftelijk te worden aangevraagd bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente.
- additionele eisen, onder andere op het gebied van de brandweereisen als gevolg van het verstrekken van vergunningen komen voor rekening van huurders.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 15.000 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
134 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, systeemplafond, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dorpsstraat 10 unit 1

€ 15.000 /jr