Vijfhagen 209 4812 XT Breda

€ 21.450 /jr
Blikvanger Commerciële ruimtes gelegen op een zichtlocatie aan de Ettensebaan

Omschrijving

Vijfhagen te Breda - Unit P

Object:
Het betreft een commerciële ruimte met een oppervlakte van 208 m², gelegen op een zichtlocatie aan de Ettensebaan in Breda. De commerciële unit maakt onderdeel uit van het markante appartementencomplex ‘Easy Street’, gelegen op zeer korte afstand van de rijkswegen A16 (Antwerpen – Rotterdam) en A58 (Bergen op Zoom – Eindhoven) en het stadscentrum van Breda. In de toekomst zal het aantal huishoudens in de directe omgeving naar verwachting nog sterk toe nemen. De geambieerde ontwikkelingen op de naastgelegen locatie van de Rooi Pannen en op de voormalige NIbb-It fabriek aan de overzijde van de Ettensebaan dragen hieraan bij.

De commerciële ruimte die worden aangeboden zijn volledig self-supporting. Door een breed scala aan beschikbare oppervlakten en de ruimte bestemmingsmogelijkheden is voor vrijwel iedere bedrijfsvoering een passende ruimte beschikbaar.

Algemeen:
De regio West Brabant met Breda als middelpunt ligt strategisch uitermate gunstig ten opzichte van de wereldhavens Rotterdam en
Antwerpen en de luchthavens Zaventem (Brussel) en Schiphol. Breda beschikt over uitstekende infrastructuur met aansluitingen op de snelwegen A16, A27 en A58. Door de ligging aan de HSL-Zuid, een innovatief en hoogwaardig openbaar vervoersysteem, is een extra dimensie aan de strategische positie van Breda toegevoegd. Met ruim 180.000 inwoners en een verzorgingsgebied van circa 350.000 inwoners vervult Breda een centrumfunctie in de regio. Breda beschikt over een breed aanbod van middelbaar en hoger onderwijs, een vanuit de historie levendig centrum met uitgebreid winkelaanbod en een prettig woon- en leefklimaat. De zakelijke dienstverlening, groothandel, industrie en logistiek voelen zich thuis in de dynamiek van de stad Breda met een zeer interessant en aantrekkelijk ondernemersklimaat.

Oppervlakte:
Per ommegaande worden de navolgende metrages aangeboden:

Unit P (zijde Ettensebaan, huur)
P.1 ca. 208 m²
P.2 ca. 208 m² (verhuurd)
P.3 ca. 208 m² (verhuurd)

Huurprijs:
Unit P Oppervlakte in m² Huurprijs per jaar excl. BTW
P.1 208 m² € 21.450,--
P.2 208 m² Verhuurd
P.3 208 m² Verhuurd

Bestemming:
De bestemming is zeer ruim te noemen, te weten: commerciële ruimte. U kunt u hier onder andere uw kantoor of praktijk vestigen. Bijvoorbeeld: Sportschool, Personal training, Fysiotherapie, Schoonheidsspecialiste, Osteopaat, Administratiekantoor, Hypotheekkantoor of Uitzendbureau. Niet toegestaan zijn horeca en detailhandel.

Parkeren:
Rondom de commerciële ruimtes kan gratis worden geparkeerd. Op nog geen 100 meter loopafstand is een riant parkeerterrein gesitueerd.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
De kosten voor gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende nutsinstelling te worden voldaan.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Voorzieningen:
Het object wordt opgeleverd met de navolgende voorzieningen:

• Cementdekvloer v.v. vloerverwarming;
• Pantry;
• Toilet met fonteintje plus voorportaal;
• Mechanische ventilatie;
• Meterkast met aansluiting elektra en water;
• Basis installatie elektra met wandcontactdozen.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De verkoop en verhuur van dit project wordt collegiaal uitgevoerd door:

Van de Water Bedrijfsmakelaars B.V.
Keizerstraat 93, 4811 HL BREDA

Heemskerk Makelaardij
Wildlaan 3, 2211 JZ Noordwijkerhout

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 21.450 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 32.750 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2011-2020

Oppervlakten

Oppervlakte
208 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, systeemplafond, toilet en pantry

Energie

Energielabel
B

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vijfhagen 209

€ 21.450 /jr