Sint Pieterspoortsteeg 19 1012 HM Amsterdam

€ 300 /m²/jaar

Omschrijving

HET GEBOUW
Loftachtige kantoorruimte gelegen op een schitterende locatie in het centrum van Amsterdam. Rustiek gelegen tussen de Damstraat, Rokin en Oudezijds Voorburgwal. De bijzondere ligging, de open structuur, de efficiënte lay-out en overvloed aan licht, maken dit object tot een unieke kantoorgelegenheid in hartje Amsterdam. De kantoorruimte zal gerenoveerd worden en kan naar wens ook turn-key opgeleverd worden.

LOCATIE
Openbaar vervoer, winkels waaronder Uniqlo en De Bijenkorf, diverse Universiteitsgebouwen, restaurants zoals Bougainville en The Lobby en het prestigieuze Legend the Grand Hotel liggen op steenworp afstand.

BEREIKBAARHEID

Auto
Het gebouw is goed te bereiken met de auto via de Piet Heinkade (S100), IJtunnel (S116) en Haarlemmerweg (S103). Alle wegen hebben een perfecte verbinding met de ringweg A10.

Openbaar vervoer
Het gebouw is uitstekend te bereiken per openbaar vervoer met de tramlijnen 4, 9, 16 en 24 vanaf de Dam en de halte Rokin van de Noord/Zuidlijn. Centraal Station Amsterdam en Station Nieuwmarkt liggen op circa 5 minuten loopafstand en hebben meerdere verbindingen, onder andere per metro 51, 52 en 54.

OPPERVLAKTE
Voor de verhuur is ca. 225 m² kantoorruimte beschikbaar gelegen op de 2e verdieping. Definitief metrage is nog onder voorbehoud van NEN2580 meting.

PARKEREN
Betaald parkeren op de openbare weg en diverse openbare parkeergarages in de nabije omgeving, zoals parkeergarage Bijenkorf, Krasnapolsky en de Wijdesteegparking.

HUURPRIJS
Huurprijs kantoorruimte
€ 300,- per m² per jaar, excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 30,- per m² vvo per jaar.

OPLEVERINGSNIVEAU
Nader overeen te komen.

OPZEGTERMIJN
Tenminste 12 maanden voor het einde van een huurtermijn.

HUURPRIJSBETALING
Per kwartaal bij vooruitbetaling te voldoen een bedrag ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

OPLEVERINGSDATUM
In overleg, vanaf 1 november 2022.

HUURTERMIJN
Bij voorkeur 5 + 5 jaar (kortere looptijd in overleg bespreekbaar).

HUUROVEREENKOMST
Volgens het model van verhuurder, welk model gebaseerd is op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a volgens het ROZ model 2015.

BTW
Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijzen is ervan uitgegaan dat de huurder voor minimaal 90% BTW belaste prestaties in het gehuurde verricht.

VOORBEHOUD
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever en verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 300 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 30 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-11-2022

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
225 m²
Perceel
580 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Kamerindeling, pantry, te openen ramen, toilet en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, metrohalte op minder dan 500 m, metroknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, NS station op minder dan 500 m, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m, Tramhalte op minder dan 500 m en tramknooppunt op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Sint Pieterspoortsteeg 19

€ 300 /m²/jaar