tt. Vasumweg 95 1033 SG Amsterdam

€ 240 /m²/jaar

Omschrijving

Het kantoorgebouw is prominent gelegen op de hoek van de Tt. Vasumweg en Tt. Melissaweg in Amsterdam Noord. In een relatief rustige omgeving biedt deze locatie een prettige werkomgeving met uitzicht over een kleine haven, kantoorgebouw Kraanspoor en het IJ. De industriële en creatieve look van een loods past zeer goed bij Amsterdam Noord. Het object is rechthoekig en beschikt over veel ramen, tevens is het dak ook voorzien van mooie raampartijen die doen denken aan een kas. Deze gunstige bijkomstigheid zorgt voor een lichte werkomgeving die bedraagt aan het welzijn van de medewerkers op deze locatie.

Het kantoorgebouw bestaat uit in totaal ca. 3.000 m² v.v.o. verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Het betreft een onderhuursituatie waarbij de huurtermijn flexibel bespreekbaar is. Voor de verhuur komt er ca. 160 m² v.v.o. beschikbaar op de begane grond en vanaf 100 m² v.v.o. beschikbaar op de eerste verdieping (voorzijde kantoorgebouw). Het metrage is flexibel vermeld omdat een interne afscheiding - in overleg - nog geplaatst dient te worden.

Locatie
Het kantoorgebouw is om de hoek van het levendige en creatieve NDSM-terrein. Daarnaast ligt het kantoorgebouw nabij de grote doorgaande weg van Amsterdam Noord, de Cornelis Douwesweg die je gemakkelijk overal heen brengt. Het kantoorgebouw bevindt zich op een zichtlocatie naast een kleine haven met uitzicht op het IJ. Amsterdam Noord groeit aanzienlijk met de komst van veel nieuwe woontorens en kantoorontwikkelingen.

Amsterdam Noord is een plek voor ondernemerschap, productie en innovatie, het biedt vele kansen. Een gebied vol innovatiedrift, een plek van ontdekking en experiment. In de nabije omgeving van het kantoorgebouw vind je het bruisende NDSM-terrein. Vanaf de jaren twintig tot de jaren tachtig van de vorige eeuw was de NDSM-werf één van de grootste scheepswerven van de wereld, waar imposante mammoettankers van de helling rolden. Na het staken van deze activiteiten werd dit uitgestrekte terrein – met haar imposante decor van kraanspoor, loodsen en een reusachtige hellingbaan – een thuishaven voor creatieve pioniers als Dogtroep en Robodock. Nu vindt je er o.a. de Student Experience en Nautique Living, tot imposant kantoorgebouw Kraanspoor, het Kraanhotel, Pllek, de IJ-kantine, Noorderlicht, Loetje aan het IJ en de jachthaven.

Bereikbaarheid
Per auto
Het object is in ca. 5 minuten te bereiken vanaf de afrit S118 van de ringweg A10, de ring Amsterdam brengt je met gemak naar de snelwegen A1, A2, A4 en A9. Vanuit Amsterdam Centrum bereikt u Amsterdam Noord via de IJ-tunnel, de afstand tussen het centrum van Amsterdam en Amsterdam Noord is circa 3 kilometer. Amsterdam Schiphol Airport is binnen 20 minuten te bereiken.

Openbaar vervoer
Er varen twee gratis pontjes rechtstreeks naar de NDSM-werf die toegankelijk zijn voor voetgangers en (brom)fietsers.

• Vanaf Amsterdam Centraal stap je op bij de meest linker veerpont (“NDSM”). Tijdens spitsuren vertrekt de pont ieder kwartier, daarbuiten om het half uur (45 en 15). Op vrijdag en zaterdag vaart de pont tot 03.00 u. Vaartijd is ongeveer 15 minuten.
• Vanaf de Pontsteiger vaar je in ongeveer 7 minuten naar de NDSM-werf.

Beschikbaar vloeroppervlakte
De totaal vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 4.000 m² v.v.o. Voor de verhuur is momenteel het volgende beschikbaar:

Begane grond ca. 160 m² v.v.o.
1e verdieping ca. 100 m² v.v.o.
Totaal ca. 260 m² v.v.o.

Parkeren
Aan de voorzijde van het kantoorgebouw bevinden zich 6 parkeerplaatsen. In de directe omgeving is het mogelijk om de auto gratis aan de openbare weg te parkeren (dit kan mogelijk veranderen in het aankomende jaar).

Huurprijs
Kantoorruimte:
€ 240,00 per m² v.v.o. per jaar.

Parkeerplaatsen buiten:
€ 1.250,00 per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Parkeerplaatsen binnen:
€ 600,00 per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Opleveringsniveau
De beschikbare kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping - aan de voorzijde van het kantoorgebouw - wordt turn-key opgeleverd inclusief:

• Gezamenlijke en ruime entree met bemande receptie;
• Gedeelde sanitaire voorzieningen en een douche;
• Gedeeld restaurant;
• Eén gezamenlijke lift;
• Industrieel plafond met dakramen en verlichtingsarmaturen;
• Mechanische ventilatie;
• Pantry;
• Gezamenlijke vergaderruimten en board room;
• Kabelgoten t.b.v. elektriciteit, data en telefoon.

Huurtermijn
Het betreft een onderhuursituatie waarbij de huurtermijn vanaf 3 jaar of meer flexibel bespreekbaar is. De opzegtermijn bedraagt 12 maanden.

Huuringangsdatum
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 240 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakten

Oppervlakte
260 m² (in units vanaf 100 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, topkoeling, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied, bedrijventerrein, kantorenpark, havengebied en aan vaarwater
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, metrohalte op minder dan 500 m, metroknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, NS station op minder dan 500 m, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m, Tramhalte op 500 m tot 1000 m en tramknooppunt op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
12 parkeerplaatsen (6 overdekt, 6 niet-overdekt)
Parkeerkosten
Vanaf € 600,- per parkeerplaats per jaar

Omgeving

Noordelijke IJ-oevers West, Amsterdam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

tt. Vasumweg 95

€ 240 /m²/jaar