Oostenburgermiddenstraat 601 1018 LH Amsterdam

Prijs op aanvraag

Omschrijving

P van den Bosch Bedrijfsmakelaars B.V., heeft de exclusieve opdracht gekregen om namens Stichting Stadgenoot het kantoorpand gelegen aan de Oostenburgermiddenstraat 601 (Kavel 2A) in Amsterdam te verkopen middels een openbare inschrijving.

In opdracht van Stadgenoot gaat Kavel 2A worden gebouwd door Heijmans. Kavel 2 is ontworpen door een samenwerking van Architectuur Maken, Bureau Fraai en Laura Alvarez Architecture. Studio Fraai is verantwoordelijk voor het ontwerp van het kantoorgebouw.

Het gebouw is volledig opgebouwd uit één type gevelelement (beton) dat verwijst naar de industriële geschiedenis van de locatie.

De prefab gevelelementen zorgen voor verschillende facetten waaronder een dynamische structuur, reflecties op de gevel en tevens zorgt het voor een schaduw effect.

Het object is circa 510 m² BVO (376,05 m² VVO) groot welke is verdeeld over vijf verdiepingen. De hoofdentree is gesitueerd aan de Oostenburgermiddenstraat waarbij er is gekozen voor een centrale hal, een riant trappenhuis en iets verder is de lift gesitueerd. Het object is gelegen op eigen grond.

Elke verdieping beschikt over eigen pantryaansluitingen, een industrieel plafond, toilet met voorportaal en plafond met inbouwspots, technische ruimte, hardhouten binnen kozijnen, vloerverwarming (tevens koelen), WTW unit per verdieping en een elektra tussenmeter.

Namens Stichting Stadgenoot, nodigen wij u uit om een bieding uit te brengen voor het object gelegen aan de Oostenburgermiddenstraat 601 (Kavel 2A) te Amsterdam. Het uitgangspunt bij deze transactie is een koop en levering in de huidige staat (nieuwbouw) conform de technische omschrijving in de dataroom.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-10-2020

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Belegging
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
510 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
5 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Omgeving

Oostelijke Eilanden/Kadijken, Amsterdam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oostenburgermiddenstraat 601

Prijs op aanvraag