tt. Vasumweg 58 1033 SC Amsterdam

€ 200 /m²/jaar

Omschrijving

Amsterdam Noord
In Noord gebeurt hét. De Unitz van kantoorgebouw The Curve liggen middenin deze broed­plaats voor stadsvernieuwing. Een grote plus voor het bedrijf. De om­ge­ving van het NDSM-terrein heeft een schitterend uitzicht over het IJ en op het centrum van Amsterdam. Leuke restaurants zoals Loetje aan ’t IJ, Noorderlicht, Pllek en de IJ-kantine aan de NDSM-haven trekken veel bezoekers.

Gebouw met karakter
The Curve heeft uitstraling en karakter. Het gebouw heeft de opvallende vorm van een ellips, met vloeiende rondingen en een schuin verloop. Immense glazen panelen laten duidelijk het beton en het staal van het gebouw zien. Een transparant, opvallend ontwerp op een prominente locatie, pal voor het voormalige NDSM-terrein.

Unitz
Verdieping 1
- Unit 1.3 | ca. 73 m² | € 1.325,- per maand *
Verdieping 2
- Unit 2.3 | ca. 125 m² | € 2.300,- per maand *
Aanbiedingsprijs per maand (exclusief servicekosten en BTW).

Ligging
Het gebied rond het NDSM terrein in Noord is sterk in opkomst. Het is een herkenbare werkplek aan het IJ die veel bedrijven uit de creatieve sector trekt. Bedrijven zoals HEMA, RED Bull, MTV Networks, IDtV, VNU Media, Greenpeace en het Brooklyn Hotel hebben al gekozen voor deze vestigingsplek met industriële uitstraling.

Bereikbaarheid
The Curve is met de auto goed bereikbaar via Ringweg A-10, afslag S109-S110 en S112. Met het openbaar vervoer is The Curve ook goed bereikbaar via de metro en met de buslijnen 35, 37, 38, 391 en 394. Daarnaast rijdt buslijn 363 Molenwijk langs de halte “Ataturk”, welke op loopafstand is gelegen van The Curve. Het veerpontje (NDSM werfveer) vaart regelmatig van en naar Amsterdam Centraal Station en meert aan op circa 10 minuten loopafstand van ‘The Curve’.

Parkeren
Het gebouw beschikt over een eigen parkeerterrein en een grote fietsenstalling. Daarnaast is er een slagboom geplaatst om het terrein geheel af te sluiten.

Fixed servicekosten
€ 55,- per m² per jaar, ex btw.

Car2go hub
Deze 100% elektrische auto’s zijn ideaal voor bijvoorbeeld een afspraak in het centrum van de stad. Het car2go-concept is heel simpel. Reserveer online een auto, stap in met je member card of de car2go-app en rij naar een openbare parkeerplaats dichtbij de plaats van bestemming en parkeer. Dat is alles. Je betaalt per minuut, dus je hebt niet te maken met complexe contracten.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 200 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 55 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
198 m² (in units vanaf 73 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
A 0,91

Omgeving

Noordelijke IJ-oevers West, Amsterdam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.