Beulakerweg 133 d 8355 AG Giethoorn

€ 72.500 /jr
Blikvanger Nieuw horecapaviljoen: (instap)klaar voor het terrasseizoen 2021!

Omschrijving

De wereld aan je voeten in Giethoorn

Water, grachtjes, pittoreske huizen, karakteristieke bruggetjes, veel groen; Giethoorn ten voeten uit. Wereldberoemd, niet in de laatste plaats door de eervolle vermelding op de wereldeditie van het monopolyspel.

Toeristen komen van heinde en verre naar dit dorp. Het is een bucketlist-favoriet bij uitstek. Ook voor Nederlanders zelf. Een bootje varen door de grachten, prachtige fiets- of wandeltochten maken door het gebied of genieten van de fijne restaurants die je hier vindt. En over dat laatste gesproken. Het centrum van Giethoorn is autovrij. Daarom zijn de wegen rondom het dorp altijd druk. Een van deze wegen is de Beulakerweg (N334). Hier ligt dit riante stuk (bouw)grond mét een (horeca)ontwikkelingsplan. En dat plan is vergevorderd! In mei staat de oplevering gepland.

Instapklaar voor een slimme ondernemer
Het plan beslaat in zijn totaliteit een perceel van ruim 2.000 m2, waarvan ca. 1.300 m2 beschikbaar is voor horeca doeleinden en ca. 750 m2 voor parkeren. Het horecabedrijfsobject wordt streekgebonden gebouwd in 'Gieterse' stijl met een industriële touch. Indicatief beslaat het object ca. 177 m2 (BVO) aan bouwvlak. Op het terrein en rondom het object is ruimte voor 30 parkeerplaatsen en niet onbelangrijk; een ruim en zonnig terras (voor ruim 200 stoelen!) pal aan het beroemde vaarwater. Toeval of niet, de welbekende bootjes kunnen (in overleg) ruimschoots aanleggen aan de steigers aan de zijde van de passantenhaven. Op aanvraag zijn extra ligplaatsen in te huren bij de haven. De ontwikkeling bevindt zich nabij de parkeerterreinen, op de toeristische route en met dé drukbezochte bushalte om de hoek.

Oplevering staat gepland begin mei. In overleg is het mogelijk om de sleuteloverdracht eerder te laten plaatsvinden. Het object wordt nagenoeg 'turn-key' opgeleverd waardoor u dit seizoen met (hopelijk) nog veel profijt kan meepikken. U leest, het terrasseizoen van 2021 staat op u te wachten!

Financiële informatie:
Vraaghuurprijs: € 72.500,-- per jaar, excl. BTW
Huurtermijn: 5 + 5 jaar (ten minste)
Verlengingstermijn(en): telkens 5 jaar
Zekerheidsstelling: 3 maanden huur incl. BTW
Opleveringsniveaus: casco plus

Meer informatie & contact
Voor meer informatie, vragen of bezichtigen neem dan contact op met de makelaar van dit object Ingmar Bokma

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 72.500 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 65.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Café-restaurant, bistro en luxe restaurant
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
177 m²
Verkoopvloeroppervlakte
109 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, landelijk gebied en aan vaarwater
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Bank op 1000 m tot 1500 m
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Beulakerweg 133 d

€ 72.500 /jr