Anna van Buerenplein 12 2595 DA Den Haag

€ 1.540 /mnd

Omschrijving

SFEERVOL SUSHI ZAAK OP EEN A-LOCATIE OP DEN HAAG CENTRAAL TER OVERNAME!

Omschrijving
Schitterende gerenoveerde restaurant/take away is gevestigd aan de Anna van Buerenplein, 2595 BG te Den Haag. Gelegen op een prachtige locatie op Den Haag Centraal. Een plek om naar toe te gaan voor een drankje, hapje of een uitgebreid diner!

Het object is volledig gerenoveerd en “op en top” verhuur klaar gemaakt, met een courante frontbreedte en veel daglicht toetreding, en is zeer geschikt voor een combinatie van restaurant en afhaal. De totale gebruiksoppervlakte van het restaurant op de begane grond bedraagt maar liefst ca. 90 m². Den Haag Centraal is een bedrijvig gebied met een goede mix van sport, detailhandel en horeca. Het restaurant is gesitueerd in het ‘New Babylon’ wat een multifunctioneel gebouw is, waar wonen, werken, winkelen, horeca, recreëren en sporten wordt gecombineerd. New Babylon ligt direct naast Centraal Station Den Haag.

Indeling
Het restaurant is gelegen op een zichtlocatie waar zich de hoofdingang bevindt. Bij binnenkomst (ingangsdeur 1) in het restaurant staat de ruime bar, achter de bar bevindt zich de keuken. Over de gehele breedte zijn er zitplaatsen. Achterin bevindt zich separate toiletten. Achterin in het restaurant bevindt zich een ruime bergingsruimte. Het restaurant beschikt over ruim aantal zitplaatsen.

Bereikbaarheid
De op- en afritten van het Rijkswegennet zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Er zijn verder voldoende parkeermogelijkheden in de ondergrondse parkeergarage. Het restaurant is met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Vlak tegenover het restaurant is Station Den Haag Centraal bereikbaar en op korte loopafstand de tram/metro.

Parkeergelegenheid
Onder het restaurant New Babylon is een parkeergarage aanwezig. Ook zijn er diverse voorzieningen voor het stallen van (brom)fietsen. De lift en trap naar de parkeergarage zijn zeer centraal gelegen ten opzichte van het restaurant.

Oppervlakten
Bruto vloeroppervlakte ca. 90 m²

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt in gemeubileerde staat opgeleverd met alle bijhorende vergunningen en inventaris. Onder andere de volgende voorzieningen worden meegeleverd met het gehuurde;
- 2 bezorg scooters
- 4 elektrische bezorg fietsen
- eventueel het franchise contract

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

Aanvaarding:
Per direct.

Bestemming:
Publiek-/privaatrechtelijk is de bestemming horecaruimte van toepassing.

Huurprijsherziening:
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Huurtermijn(en):
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.
Ingangsdatum: 1 mei 2022
Huurborg: 3 maanden huurverplichting.

Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor winkelruimte en horecaruimte, versie oktober 2012, met bijbehorende algemene bepalingen.

Zekerheidsstelling:
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Bijzonderheden:
- Unieke locatie en kansen voor andere horeca/winkel concepten.
- All-in huurprijs: € 1.540,50 p/m excl. BTW en service kosten.
- Géén lease of contracten, alle voorzieningen zijn in eigendom.
- Geen bijzondere opstartkosten of investeringen vereist;
- Vraagprijs Bedrijfsexploitatie: Prijs op aanvraag (huurrechten, inventaris, goodwill)
- Verschillende keukenapparatuur alsmede inventaris in nieuwstaat
- Betaling van de huur geschiedt per maand vooruit.
- Voorbehoud: Goedkeuring verhuurder
Disclaimer:
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

IS UW INTERESSE GEWEKT?
Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met MOESGOED Makelaars via onderstaand gegevens:

U kunt bellen naar +31(6)48 74 04 33

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.540 per maand
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Bistro, café-restaurant en luxe restaurant
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten

Oppervlakte
90 m²
Verkoopvloeroppervlakte
90 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Anna van Buerenplein 12

€ 1.540 /mnd