• Sold

Huizerweg 118 1402 AJ Bussum

€ 740,000 k.k.

Sales history

Listed since
April 9, 2021
Date of sale
July 12, 2021
Term
3 months

Description

Geheel winkel-woonhuis bestaande uit een winkel op de begane grond en een zeer royale bovenwoning. De winkel is momenteel in gebruik als kapperszaak. De woning beschikt over drie verdiepingen, met een groot dakterras, een eigen opgang, schuur en achterom.
De bovenwoning en de winkel verkeren in uitstekende staat van onderhoud en zijn een aantal jaren geleden volledig gerenoveerd.

Winkel: de winkel ligt in een goedlopende winkelrij, waarin gevestigd zijn twee makelaarskantoren, een sportzaak, een schoenmaker, twee kapperszaken, een bakker, een slager en twee wijnwinkels. Er zijn goede parkeervoorzieningen voor de deur. De winkel heeft een verhuurbaar vloeroppervlakte van 115 m2 en een kelder van 25 m2. Aan de achterzijde is een grote glazen pui, zodat daglicht zowel van de voorzijde als van de achterzijde binnenkomt. Tevens heeft deze pui 2 openslaande deuren. Achter de winkel bevindt zich een kleinere tuin en een schuur. De winkel is hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een airconditioningsinstallatie waarmee de winkel ook verwarmd wordt. De huidige kapperszaak is voornemens om de winkel te huren voor een periode van maximaal 2 jaar.

Kelder: onder de winkel bevindt zich een kelder van 25 m2 die in gebruik is als kantoor en als opslagruimte. Tevens bevindt zich hier de opstelling van de c.v. ketel voor de winkel.

Woonhuis: het woonhuis heeft aan de voorzijde een eigen opgang met een videophone installatie. Op de eerste verdieping bevindt zich het woongedeelte. De indeling is als volgt: ruime hal met een toilet met fontein, zeer royale L-vormige woonkamer met vrij uitzicht aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevindt zich een luxe open keuken die is voorzien van een 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, koelkast en een vriezer. Aansluitend aan de woonkamer en de keuken bevindt zich - bereikbaar via de openslaande deuren of via de keukendeur - een fantastisch dakterras van 36 m2, dat is gesitueerd op het zuiden en is voorzien van een groot elektrisch zonnescherm. Het dakterras biedt volop privacy en hier kan men de hele dag van de zon genieten. Er is een trap naar de tuin en de schuur met achterom. De woonverdieping is voorzien van een eiken parketvloer.

2e verdieping: Dit is de slaapverdieping en hier zijn drie goede slaapkamers en een luxe badkamer te vinden. De twee grootste slaapkamers zijn ieder voorzien van een ruime hang- en legkast. De badkamer is voorzien van een ligbad, een inloopdouche, een toilet en een wastafelmeubel. Alle ramen op deze verdieping zijn vernieuwd en uitgevoerd met dubbel glas.

3e verdieping: Deze verdieping is ook een slaapverdieping en hier is een mooie grote zolderkamer en een overloop. Op de overloop bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en de droger, alsmede de opstelling van de c.v. ketel voor de woning. Deze verdieping heeft een stahoogte van 1,84 meter. Doordat de ruimte net geen hoogte van 2 meter heeft wordt dit als overig inpandige ruimte opgenomen in de meting.

Tuin, schuur en achterom: Er is een kleine achtertuin die aan de winkel grenst, er zijn twee schuren en er is een achterom.

ERA Garantie:
Het woonhuis wordt verkocht met ERA Garantie. De koper krijgt vanaf het moment van notarieel transport gedurende één jaar garantie op al het zichtbare leidingwerk, sanitaire voorzieningen, zichtbare elektriciteitsvoorzieningen en keuken-inbouwapparatuur van het woonhuis.
ERA garantie: meer zekerheid, een goed gevoel! Vraag naar de voorwaarden.

Bestemming: de bestemming is gemengd 1: de winkel kan worden gebruikt als detailhandel en publieksgerichte dienstverlening.

Bijzonderheden:
· Prachtig 30-er jaren winkel-woonhuis op uitstekende winkelstand.
· Goede en gratis parkeervoorzieningen voor de deur
· Het geheel is zeer goed onderhouden
· Prachtige royale bovenwoning dat te vergelijken is met een gezinshuis
· Groot dakterras van 36 m2 op het zuiden
· Achterdakvlak voorzien van nieuwe dakpannen
· Geheel voorzien van dubbel glas
· Gevel isolatie
· Dakterras vernieuwd in 2020
· 4 volwaardige slaapkamers
· Winkel en woonhuis zijn goed te splitsen
· 2 c.v. ketels: c.v. ketel winkel: Nefit van 2019 en c.v. ketel woonhuis: Intergas 2006
· Bouwjaar 1937
· Perceeloppervlakte 160 m²
· Winkel vvo 115 m2 en kelder vvo 25 m2
· Inhoud winkel 386 m³
· Woonoppervlakte 113 m² en zolder 21 m²
· Dakterras 36 m²
· Schuren 7 m²
· Ingemeten conform de branche brede meetinstructie op basis van NEN 2580
· Winkel ingemeten conform NEN 2580

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 740,000 kosten koper
Listed since
April 9, 2021
Status
Sold

Construction

Main use
Retail outlet with showroom
Building type
Resale property
Year of construction
1937

Surface areas

Area
140 m² (units from 115 m²)
Sales floor area
115 m²
Plot size
160 m²

Layout

Number of floors
2 floors

Energy

Energy label
D

Surroundings

Location
Town center, shopping center and in residential district
Accessibility
Bus stop in less than 500 m, Dutch Railways Intercity station in 1500 m to 2000 m and motorway exit in 1500 m to 2000 m
Shopkeepers' association contribution
No
Involved real estate agent

NVM real estate agent

Siewe Bedrijfsmakelaars

Call 035-6990043

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.