Vijfhagen 4813 XH Breda

€ 21,450 /yr

Description

Nog 1 Commerciële ruimte Beschikbaar! Op een unieke zichtlocatie kunt u hier uw eigen commerciële ruimte of kantoor/praktijk ruimte huren! Deze ruimte maakt deel uit van het schitterende en markante complex Easy Street. Een unieke kans!

Algemeen
Unieke kans! Op een unieke zichtlocatie kunt u hier uw eigen commerciële ruimte of kantoor/praktijk ruimte huren! Deze ruimte maakt deel uit van het schitterende en markante complex Easy Street. Volledig self-supporting, dus uw bedrijf heeft hier dan ook een zeer representatieve en professionele uitstraling.

Zicht-locatie
- Deze units zijn gelegen op een unieke zichtlocatie aan de Ettensebaan; de directe verbinding tussen de A 16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) en het centrum van Breda
- Deze locatie is op 5 autominuten van het centrum

De ligging en uitstraling dragen bij aan het unieke karakter van het gehele complex Easy Streat Breda. Het heeft een eigentijds karakter. Behalve de gunstige ligging aan de Ettensebaan en de ligging nabij veel bedrijvigheid is ook het centrum op korte afstand.

Bestemming
De bestemming is zeer ruim te noemen, te weten: commerciële ruimte. U kunt u hier onder andere uw kantoor of praktijk vestigen. Bijvoorbeeld: Sportschool, Personal training, Fysiotherapie, Schoonheidsspecialiste, Osteopaat, Administratiekantoor, Hypotheekkantoor of Uitzendbureau. Niet toegestaan zijn horeca en detailhandel.

Huurprijs per jaar exclusief BTW en exclusief energiekosten

Unit P
P.1 ca. 208 m² € 21.450,= (Vijfhagen 209)
P.2 ca. 208 m² VERHUURD
P.3 ca. 208 m² VERHUURD

Er zijn geen servicekosten verschuldigd.

Het opleverniveau van de units

De units worden opgeleverd met;

- Cementdekvloer v.v. vloerverwarming.
- Pantry
- Toilet met fonteintje plus voorportaal
- Mechanische ventilatie
- Meterkast met aansluiting elektra en water
- Basis installatie elektra met wandcontactdozen

Koop
De koopunits zijn allemaal Verkocht. Inmiddels is daar een grote diversiteit aan bedrijven gevestigd.

Omgeving
In de toekomst zal het aantal huishoudens in de omgeving nog sterk toe nemen. De ontwikkelingen op de locatie van de Rooi Pannen en op de voormalige NIbb-It fabriek locatie aan de overzijde van de Ettensebaan dragen hier aan bij.

Breda
Met ruim 170.000 inwoners en een verzorgingsgebied van circa 350.000 inwoners vervult Breda een centrumfunctie in de regio. Breda beschikt over een breed aanbod van middelbaar en hoger onderwijs, een vanuit de historie levendig centrum met uitgebreid winkelaanbod en een prettig woon- en leefklimaat. De zakelijke dienstverlening, groothandel, industrie en logistiek voelen zich thuis in de dynamiek van de stad Breda met een zeer interessant en aantrekkelijk ondernemersklimaat.

De regio West Brabant met Breda als middelpunt ligt strategisch uitermate gunstig ten opzichte van de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen en de luchthavens Zaventem (Brussel) en Schiphol. Breda beschikt over uitstekende infrastructuur met aansluitingen op de rijkswegen A16, A27 en A58. Door de ligging aan de HSL-Zuid, een innovatief en hoogwaardig openbaar vervoersysteem, is een extra dimensie aan de strategische positie van Breda toegevoegd.

Huurovereenkomst
Standaard ROZ-model huurovereenkomst voor bedrijfsruimte.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting voor huur- en voorschot energiekosten alsmede over het totaal verschuldigde B.T.W.

Indexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
De aangepaste huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Bestemming
De huurder dient zich te conformeren aan het vigerende bestemmingsplan (zie bijlage).

Algemeen
- vestigings-, milieu- alsmede evt. bouwvergunning dienen door de huurders zelf schriftelijk te worden aangevraagd bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente.
- additionele eisen, onder andere op het gebied van de brandweereisen als gevolg van het verstrekken van vergunningen komen voor rekening van huurders.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 21,450 per year
First rental price
€ 32,750 per year
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Practice space
Building type
Resale property
Construction period
2011-2020

Surface areas

Area
208 m²

Energy

Energy label
Not available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Vijfhagen

€ 21,450 /yr