• Rented

Schiedamse Vest 91 B 3012 BG Rotterdam

€ 1,800 p/mo.

Rental history

Listed since
October 6, 2020
Date of rental
June 1, 2021
Term
7½ month

Description

Betreft:
Te huur, circa 120 m² kantoorruimte op de eerste verdieping van een typisch jaren ‘50 kantoor verzamelgebouw gelegen op de hoek van de Schiedamse Vest en de bruisende Witte de Withstraat. De open kantoorruimte beschikt over een aparte spreekkamer en kan zeer doeltreffend en effectief worden gebruikt. De modern afgewerkte kantoorruimte wordt opgeleverd voorzien van een vaste vloerafwerking, systeemplafonds met inbouwverlichting, eigen pantry en eigen toilet met voorportaal. Tevens beschikt de kantoorruimte over een eigen opslag-/archiefruimte in de kelder.
?
Ligging en bereikbaarheid:
De Schiedamse Vest is gelegen tussen de Erasmusbrug en het Churchillplein en een zijstraat van de Witte de Withstraat, een van Rotterdams meest populaire winkelstraten in het centrum van Rotterdam. In de omgeving zijn tal van bekende ondernemingen, instellingen, winkels en culinaire gelegenheden gevestigd. De bereikbaarheid is zowel per eigen- als openbaar vervoer goed. Op loopafstand zijn diverse tram- en metrohaltes gelegen. In de directe omgeving is de Westblaak gelegen, welke een directe aansluiting heeft met het rijkswegennet (A-20 en A-16) via de Maasboulevard-Schiedamse¬dijk-Westblaak.

Oppervlakten:
Voor verhuur is totaal ca. 120 m² kantoorruimte beschikbaar (exclusief kelder- / archiefruimte).

Parkeren:
In de directe omgeving bestaat de mogelijkheid tot bepaald parkeren op de openbare weg. Tevens bestaat de mogelijkheid parkeervergunningen aan te vragen bij de gemeente Rotterdam. Op loopafstand ligt een openbare parkeergarage, de “Westblaak” garage aan de Hartmanstraat.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 1.800,- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Huurtermijn:
5 jaar alsmede aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Datum van oplevering:
1 januari 2021. In overleg is een eerdere oplevering bespreekbaar

Servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt thans € 151,-- excl. BTW per maand. Het servicekosten pakket omvat de volgende leveringen en diensten:

- Stadsverwarming;
- Onderhoud lift;
- Glazenwasser;
- Water;
- Schoonmaken en onderhoud trappenhuis;
- Elektriciteit trappenhuis;
- Glasverzekering;
- 5% administratiekosten over de hiervoor vermelde leveringen en diensten te verhogen met de wettelijke verschuldigde omzetbelasting.

Staat van oplevering:
De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van:
• Representatieve gezamenlijke entree
• Vaste vloerafwerking
• Elektrische deuropener met intercom
• Alarminstallatie (wordt om niet ter beschikking gesteld)
• Eigen pantry
• Eigen toilet
• Overname meubilair bespreekbaar

Bankgarantie:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie juli 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen en aangevuld met bijzondere bepalingen van verhuurder.

Algemeen:
De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Parc Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 1,800 per month
Service charges
€ 151 per month
Listed since
October 6, 2020
Status
Rented

Construction

Main use
Office
Building type
Resale property
Year of construction
1950

Surface areas

Area
120 m²

Layout

Number of floors
1 floor
Facilities
Elevators, toilet, pantry and heating

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Town center

Involved real estate agent

Real estate agent

Parc Makelaars

Call 010-4365700

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.