• Rented

Modemstraat 1 BG 1033 RW Amsterdam

€ 1,850 p/mo.

Rental history

Listed since
June 10, 2022
Date of rental
August 25, 2022
Term
2 months

Description

Ruime, lichte kantoorruimte met uitzicht over 't IJ!

De ruimte ligt op de begane grond van een verzamelgebouw in het populaire NDSM gebied in Amsterdam-Noord. Hier zijn bedrijven gevestigd als DENHAM, het hoofdkantoor van HEMA en vele andere (creatieve) bedrijven.
De ruimte betreft 1 open kantoorruimte en kan naar eigen inzicht worden ingedeeld. Bij de ruimte hoort 1 eigen parkeerplaats. Een extra parkeerplaats kan optioneel gehuurd worden voor € 1.500,- excl. BTW per jaar.

INDELING
Entree naar de centrale hal, waar zich een lift en trap naar de bovengelegen verdiepingen bevinden. In deze centrale hal bevindt zich ook de entreedeur naar de betreffende kantoorruimte.
De kantoorruimte is een langwerpige, ruim opgezette ruimte met veel lichtinval van de grote, te openen ramen. In het midden van de ruimte aan de rechterhand, bevindt zich een deur naar de ruimte met pantry en 2 toiletten met wastafels.

DIVERSE VOORZIENINGEN
- Te openen ramen
- Inbouwarmaturen
- Kabelgoten
- Mechanische ventilatie
- Toiletten
- Pantry

BESTEMMING
Bedrijven die vallen in categorie tot en met maximaal 3.1, van de Staat van Inrichtingen bestemmingsplan Cornelis Douwesterrein II.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Deze ruimte ligt in het NDSM gebied in Amsterdam-Noord, aan 't IJ met uitzicht over de haven. In dit gebied zijn gevestigd het hoofdkantoor van HEMA, DENHAM en vele andere (creatieve) bedrijven.
Met de pont die op loopafstand ligt, bent u in 13 minuten op Amsterdam Centraal. De bushalte ligt op 5 minuten lopen en met de auto bent u in 5 minuten op de ring A10.

PARKEREN
Bij het gehuurde hoort 1 parkeerplaats. Een tweede parkeerplaats is optioneel bij te huren, voor € 1.500,- excl. BTW per jaar.

HUURTERMIJN
5 + 5 Jaar

HUURSOM
€ 1.850,- excl. BTW per maand

SERVICEKOSTEN
€ 240,- excl. BTW per maand t.b.v. G/W/E en diverse onderhoudswerkzaamheden.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale huurverplichting.

AANVAARDING/OPLEVERING
Per 1 januari 2023, eerder in overleg.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 1,850 per month
Service charges
€ 240 per month (21% VAT applies)
Listed since
June 10, 2022
Status
Rented

Construction

Main use
Office
Building type
Resale property
Year of construction
2000

Surface areas

Area
96 m²

Layout

Number of floors
1 floor
Facilities
Mechanical ventilation, built-in fittings, windows can be opened, cable ducts, modular ceiling, toilet, pantry and heating

Energy

Energy label
A

Surroundings

Location
Business park and harbour area
Accessibility
Bus stop in 500 m to 1000 m, subway station in 3000 m to 4000 m, Dutch Railways Intercity station in 3000 m to 4000 m, motorway exit in 2000 m to 3000 m and Tram stop in 3000 m to 4000 m

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.