Moreelsehoek 2 3511 EZ Utrecht

€ 210 /m²/year

Description

Het Platform is een nieuwbouwontwikkeling direct gelegen aan de OV-terminal Utrecht Centraal. Het gebouw ligt bovenop het bus- en tramstation en grenst aan het Stationsplein, winkelcentrum Hoog Catharijne en aan de voet van de Moreelsebrug. De ontwikkeling Het Platform behelst in totaal ca. 18.500 m² en bestaat uit 201 appartementen en ca. 4.000 m² commerciële ruimte. Er is nog één commerciële ruimte per direct beschikbaar ter grootte van ca. 1.500 m². De ruimte is verdeeld over de 1e verdieping (het platform niveau) en 2e verdieping. De verdiepingen zijn uitstekend met elkaar te verbinden door middel van een vide. De ruimtelijke kenmerken als ook de bestemming bieden ruime mogelijkheden voor het gebruik van deze ruimte, bijvoorbeeld als horeca, leisure of kantoor.

Locatie
Het Platform is onderdeel van de grootschalige gebiedsontwikkeling rondom het Centraal Station van Utrecht: ‘CU2030’, het masterplan voor de vernieuwing van het stationsgebied van Utrecht CS, Hoog Catharijne en het gebied rondom de Jaarbeurs. Het gebied kenmerkt zich als een gemengde hoogstedelijke OV-locatie door onder andere de uitstekende bereikbaarheid, het hoge voorzieningenniveau, en kwalitatief hoogwaardige gebouwen met zowel kantoor- als woonfuncties.

Bereikbaarheid
Per auto
De snelwegen A2, A12 en A27 zijn vanaf Het Platform binnen 10-15 minuten bereikbaar. Via de Graadt van Roggenweg (fly-over) is er een directe verbinding met de A2.

Per OV
Optimaal bereikbaar met het OV:
- direct naast het belangrijkste spoorwegknooppunt van Nederland.
- Amsterdam en Schiphol per trein 6x per uur binnen 30 minuten bereikbaar.
- bovenop bus- en tramstation.

Vloeroppervlakte
Voor de verhuur is momenteel nog 1.512,20 m² v.v.o. beschikbaar welke in zijn geheel wordt aangeboden en als volgt is verdeeld over de verdiepingen:

1e verdieping (units 01.01 + 01.02) - circa 1.005,10 m²
2e verdieping (unit 02.01) - circa 507,10 m²

Energielabel A

Parkeren
Op loopafstand zijn diverse parkeergarages gelegen met een totaalcapaciteit van ca. 3.500 parkeerplaatsen. De prijzen voor de parkeerabonnementen kunt u vinden op de website is er een ondergrondse parkeergarage voor fietsen op loopafstand, waar circa 12.500 fietsen gestald kunnen worden.

Voorzieningen
Het gehuurde wordt opgeleverd in casco nieuwstaat. Er is een technische omschrijving beschikbaar met een gedetailleerde uiteenzetting van het opleveringsniveau.

In overleg is er ook de mogelijkheid om het gehuurde op te leveren in casco nieuwstaat ten behoeve van kantoor (kantoren-variant).

Huurprijs
Commerciële ruimte:
EUR 210,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.

In het geval het gehuurde wordt opgeleverd conform de kantoren-variant zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Servicekosten
EUR 23,- per m² v.v.o. per jaar als verrekenbaar voorschot.

In de commerciële ruimte is een meterkast voorzien, waarin de aansluiting voor water, elektra, stadsverwarming, centrale koelvoorziening en een signaalovernamepunt (telefonie/cai/data) kan worden gemaakt. De aansluitingen dienen zelf door de huurder aangevraagd te worden.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar

Verlengingstermijn
Met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

Overige condities
Voor de verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van één van de standaardmodellen van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ):

Model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015 vastgesteld.

Of

Model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 290 BW door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 17 september 2012 vastgesteld.

U kunt beide modellen terug vinden op de website van de ROZ:
Gemengd, horeca in de categorie D1 + D2, leisure en kantoren.

Aanvaarding
Per direct.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 210 per square meter per year
Service charges
€ 23 per square meter per year (21% VAT applies)
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Main use
Office
Building type
New property
Year of construction
2019

Surface areas

Area
1,512 m² (units from 507 m²)

Layout

Number of floors
2 floors

Energy

Energy label
A

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Moreelsehoek 2

€ 210 /m²/year