Metroplein 78 3083 BB Rotterdam

€ 130 /m²/year

Description

Betreft:
Te huur en per direct beschikbaar, ca. 193 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op een sfeervolle locatie, direct naast winkelcentrum Zuidplein en direct aan het bus-/metrostation Zuidplein. De eerste verdieping is ruim opgezet en beschikt over verschillende kantoorruimtes, die ook goed in te richten zijn als spreekkamers en vergaderzalen. Daarnaast beschikt de verdieping over een archief, berging, een ruime pantry en toiletgroep. Het gehuurde beschikt over een eigen representatieve entree.

Ligging en bereikbaarheid:
Het kantoorgebouw is centraal gelegen te Rotterdam direct aan het Zuidplein en het bus- en metrostation. Het naastgelegen winkelcentrum Zuidplein trekt jaarlijks zo'n 10 miljoen bezoekers. Het evenementencentrum Ahoy, waar jaarlijks diverse grote evenementen plaatsvinden, alsmede het Ikazia ziekenhuis zijn om de hoek gelegen. Door de goede parkeergelegenheden in de omgeving zorgt dit zeker niet voor overlast, maar juist voor veel aanloop.

Openbaar vervoer:
De verbinding met het openbaar vervoer is zeer goed te noemen. Het Zuidplein is gekoppeld aan een belangrijk knooppunt voor het regionale openbaar vervoer. Schuin tegenover het kantoorgebouw is metrostation Zuidplein en veertig regionale- en stadbuslijnen gevestigd.

Bereikbaarheid auto:
De bereikbaarheid met de auto is ook zeer goed. De op- en afritten van het Rijkswegennet, via A16 afrit Feyenoord en A15 afrit Vaanplein, zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Oppervlakten:
Voor verhuur is totaal ca. 193 m² kantoorruimte beschikbaar. De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een representatie entree en een eigen pantry en toiletgroep. De ruimte is verdeeld in verschillende kantoorruimten waarvan de overige ruimtes zijn verhuurd. Deelverhuur is mogelijk. Een NEN-2580 meetrapport is aanwezig.

Parkeren:
In de directe omgeving is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in aangrenzende parkeergarages en/of op de openbare weg.

Huurprijs:
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 130,- per m² jaar, exclusief BTW en servicekosten.

Huurtermijn:
In overleg.

Datum van oplevering:
Per direct.

Servicekosten:
Er is een voorschotbedrag van toepassing van € 30,- m² excl. BTW. De leveringen en diensten zijn in overleg nader te bepalen.

Staat van oplevering:
In de huidige staat, onder andere voorzien van;
- Representatieve entree;
- Meerdere kantoorruimten;
- Pantry;
- Gescheiden toiletten;
- Archief;

Energielabel:
Het pand beschikt over een energielabel C.

Bankgarantie:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie februari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen, aangevuld met bepalingen van verhuurder.

Algemeen:
De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Parc Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 130 per square meter per year
Service charges
€ 30 per square meter per year
Listed since
5 weeks
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Main use
Office
Building type
Resale property
Year of construction
1978

Surface areas

Area
193 m²

Layout

Number of floors
1 floor
Facilities
Windows can be opened, toilet and pantry

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Town center and indoor shopping center

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Metroplein 78

€ 130 /m²/year